Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

10.05.2024 02:05

Biopohjaiset 96-kuoppaiset PCR-levyt nyt myös puolihyllyllä varustettuja

Laboratoriot ovat riippuvaisia niiden levyjen korkeasta suorituskyvystä ja luotettavuudesta, joita ne käyttävät korkean läpimenon prosesseissaan. Suuri kulutus johtaa kuitenkin suurempaan hiilidioksidijalanjälkeen niin kauan kuin käytetään fossiilipohjaisista muoveista valmistettuja kertakäyttölevyjä. Asiakkaat haluavat tässä suhteessa paljon enemmän kestävyyttä.

Eppendorfin biopohjaiset kulutustarvikkeet tarjoavat mahdollisuuden tehdä laboratoriotyöstä paljon kestävämpää ilman, että biopohjaisiin kulutustarvikkeisiimme siirryttäessä joudutaan tarkistamaan nykyisiä protokollia.

Osana siirtymistä biopohjaisiin kulutustarvikkeisiin Eppendorf on nyt lisännyt valikoimaansa myös twin.tec® Trace Plates - automaatioystävälliset 2-komponenttiset PCR-levyt skirted ja semi-skirted. Levyissä on 96 kuoppaa, ja niitä on saatavana läpikuultavina värittöminä.

Kaikki levyjen komponentit on nyt valmistettu biopohjaisista pyöreistä polymeereistä, jotka on valmistettu toisen sukupolven uusiutuvista raaka-aineista ja jotka noudattavat massatasapainon lähestymistapaa. Poikkeuksellisen ohutseinäiset kuopat, jotka takaavat optimaalisen lämmönsiirron, on valmistettu 100-prosenttisesti biopohjaisesta polypropeenista, kun taas jäykkä runko on valmistettu 77-prosenttisesti biopohjaisesta polykarbonaatista. Tämän yhdistelmän tuloksena on erittäin luotettava ja kestävä PCR-levy.

Eppendorf twin.tec Trace PCR Plates BioBased -levyt valmistetaan ISCC PLUS* -sertifioidussa ympäristössä ja ne ovat ACT-sertifioituja. Kaikki biopohjaiset Eppendorfin laboratoriotarvikkeet Saksassa täyttävät ISCC PLUS -sertifiointijärjestelmän vaatimukset, ja ne käyvät säännöllisesti läpi ulkoisia auditointeja ja sertifiointeja.

Lisää uutisia

Mastercycler® X40:n avulla päivittäiset laboratoriorutiinisi eivät ole ainoastaan luotettavia...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaksi biotieteiden alan johtavaa yritystä, ovat iloisia voidessaan ilmoittaa yhteistyöstään strategisen yhteismarkkinointisopimuksen puitteissa.
myynninedistämistoimet 01. syyskuuta 2023 - 31. joulukuuta 2023
Me Eppendorfilla tunnustamme muovisten kulutustarvikkeiden keskeisen roolin laboratoriossa. Samalla olemme tietoisia siitä, että nykyaikaisen tieteen vaatimusten ja ympäristönsuojelun yhteensovittaminen on keskeinen haaste biotieteiden laboratorion hallinnoinnissa. Siksi noudatamme periaatetta "Reduce, Reuse, Recycle" aina ja kaikkialla, missä se on mahdollista, ja luotamme yhä enemmän biopohjaisten raaka-aineiden käyttöön.

Hampurilainen biotieteiden alan yritys Eppendorf SE myöntää tänä vuonna arvostetun tutkimuspalkin...

My Green Lab® on sertifioinut Eppendorf Xplorer®- ja Xplorer plus -yksikanavaiset pipetit...