Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

08.02.2024 01:02

Parasta vanhasta ja uudesta: BG 75 -harjaton moottori nyt saatavana dMove-versiona

Laajasti käytetty ja monipuolinen - AMETEKin tuotemerkin Dunkermotorenin BG 75 -harjaton moottori on todellinen monitoimimoottori, jota valmistajat arvostavat monilla eri markkinasegmenteillä.

Uudessa dMove-versiossa yhdistyvät hyväksi havaittu ja testattu sekä uusi tekniikka. Kokonaispituus ei ole muuttunut edeltäjiinsä BG 75 SI, CI, PI ja MI verrattuna, ja liitäntätekniikassa on käytetty myös huippuluokan dPro-versiosta tuttuja hybridiliittimiä. Käyttöönotto ja konfigurointi tapahtuvat myös tutussa Drive Assistant 5 -ympäristössä, joka on ladattavissa ilmaiseksi Dunkermotorenin verkkosivuilta.

BG 75 dMove pisteyttää innovaatioilla ja erityisen laajoilla toiminnoilla paikannuksen, virran ja nopeuden ohjauksen alueilla, eikä jätä toivomisen varaa. Sitä ohjataan helposti CANopenin kautta tai vaihtoehtoisesti konfiguroitavilla tuloilla ja lähdöillä itsenäisessä käytössä. Myös suorituskyvyn suhteen asetetaan uusia standardeja. BG 75 dMove -moottorin nimellisteho on 480 W, ja sen nimellisnopeus on 3 190 kierrosta minuutissa ja nimellismomentti 1,44 Nm. Huippuarvot ylittävät nimellisarvot moninkertaisesti, mikä tekee moottorista todellisen voimanlähteen monenlaisiin sovelluksiin kaikilla markkinoilla - intralogistiikasta koneenrakennukseen ja maataloustekniikkaan.

Kustannustehokkaana vaihtoehtona dPro-moottorille BG 75 dMove voidaan yhdistää Dunkermotorenin modulaarisen järjestelmän vaihteisiin, jarruihin ja koodereihin, jotta voidaan täyttää kaikki yksittäiset vaatimukset vankasta, älykkäästä ja kestävästä kokonaisvaltaisesta käyttöratkaisusta.

Lisää uutisia

AMETEKin tuotemerkki Dunkermotoren on tuonut markkinoille uuden suorituskykyisen lineaarimoottorisarjan SL 38 -tuoteperheen myötä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuna ServoLine 38 STL (Stainless Steel) tekee vaikutuksen korkeimmalla materiaalilaadulla ja kestävyydellä

Hyödynnä älykkään moottoriratkaisun koko potentiaali

LogiMAT Stuttgartissa on alan koh...

Epävarmoina aikoina yritysten on erityisen tärkeää tutkia toimitusketjunsa riskit. AMETEKin tuote...

Autonomiset maatalousrobotit (agribotit) keinona torjua elintarvikkeiden kasvavaa kysyntää ja ammattitaitoisen työvoiman puutetta maatalousmarkkinoilla

Dunkermotoren, joka on AMETEKin tuotemerkki, on jo toteuttanut PROFINETin kanssa PROFIdrive-sovel...

vuonna 2018 Dunkermotoren, AMETEKin tuotemerkki, otti käyttöön oman alustan älykkäiden BG-moottor...