Luettelo

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

28.02.2024 01:02

LKW WALTER järjestää maantiekuljetuksia ja yhdistettyjä kuljetuksia. Euroopan laajuisesti.

Tarjoamme sinulle kolme mallia, jotta ajoneuvosi pysyvät mahdollisimman kiireisinä.

Kiertoreitti
Kiertoreittimallissa ajoneuvosi kulkevat jatkuvasti kahden maan välillä. Voit itse päättää, millä reitillä haluat liikennöidä. Tälle mallille on ominaista kuorma-autojesi jatkuva käyttö. Hyödyt pitkällä aikavälillä ennustettavista, varmoista ansaintamahdollisuuksista ja suuremmasta voitosta optimoitujen tyhjien kilometrien ansiosta.

One-Way
Onko sinulla omia vienti- tai tuontiasiakkaita yksittäisillä reiteillä ja etsit paluukuormia? Järjestä puuttuvat kuormasi helposti ja joustavasti LKW WALTERin avulla ja maksimoi ajoneuvojesi käyttöaste. Voit myös suunnitella kuljetuksiasi kuormatarjouksemme kautta LOADS TODAY -rahtipörssissä.

Perävaunukuljetukset
Haluatko työskennellä vetoautollasi pääasiassa alueellisesti? Kuorma-autokumppanina siirrät nosturikelpoisia perävaunujamme rautatie- ja lauttaterminaalien sekä asiakkaidemme lastaus- ja purkupaikkojen välillä. Näin voit suunnitella ja järjestää kuljettajien majoituksen, kuljettajavaihdot ja korjaamokäynnit helposti ja tehokkaasti. Kuorma-autokumppanina vetoautosi on aina varattu, etkä tarvitse omaa perävaunua.

 

 

Lisää uutisia

Sähkömoottori on nyt enemmän kuin vain vaihtoehto autoihin. Mutta entä kuorma-autot? Huolimatta k...

Kestävä kehitys ja ympäristönsuojelu ovat yhteiskunnan, talouden ja tietysti...