Luettelo

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.06.2024 01:06

ACE esittelee teollisuuden iskunvaimentimet digitaalisina kaksosina

ACE Stoßdämpfer GmbH tarjoaa nyt suunnitteluinsinööreille konfigurointi- ja laskentaohjelmistojen, CAD-tietojen ja simulaatioiden lisäksi myös digitaalisten kaksosten tietoja virtuaalimalleihin integroitavaksi.

Näin ACE on ensimmäinen teollisten iskunvaimentimien toimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen FMU:t (Functional Mockup Units). Tämä mahdollistaa toimittajan tuotteen, tässä tapauksessa teollisuusvaimentimien, fyysisten mallien integroimisen asiakkaan omiin simulointimalleihin.

Tämä etu on erityisen hyödyllinen erikoisvaimentimille, sillä ACE pystyy toimittamaan prototyypit nopeasti digitaalisina kaksosina.

Teolliset iskunvaimentimet ACE:ltä: virtuaalisen prototyyppien rakentamisen komponentit

ACE tarjoaa myös mahdollisuutta viedä kaikkien luettelossa olevien iskunvaimentimien tiedot ja siirtää ne pyynnöstä asiakkaille. FMU:t on varustettu ACE:n teollisten iskunvaimentimien hydraulisen, termisen ja mekaanisen käyttäytymisen fysikaalisilla ominaisuuksilla. Näin voidaan esimerkiksi laskea tarkasti syöttölämpötilan vaikutus teollisen iskunvaimentimen vaimennuskäyttäytymiseen ja tutkia etukäteen sen vaikutusta kokonaissuunnitteluun. Näiden ja muiden ominaisuuksien ansiosta ACE:n digitaaliset kaksoset ovat osoittautuneet keskeisiksi komponenteiksi virtuaalisessa prototyyppien luomisessa ja suunnittelun mitoittamisessa asiakkaille.

Aika- ja kustannussäästöjen lisäksi tästä on myös kestävyyshyötyjä, sillä suunnittelun viimeistelyyn tarvitaan vähemmän fyysisiä näytteitä. Jos asiakkaat haluavat käyttää ACE:n FMU:ita, ne tarvitsevat simulointiohjelmiston, joka sisältää FMI:n (Functional Mockup Interface). Yleisiä ACE:n FMU:t integroivia ohjelmia ovat esimerkiksi Simulink ja Adams.

Lisää uutisia

TUBUS-rakenteelliset vaimentimet ovat elokuvatähdille sama kuin stunt-miehet kalliille elokuvakam...

Digitalisaatiota ja lean-johtamismallia pidetään monissa yrityksissä tervetulleena laihdutuskuuri...

Pyörätuoleja testatessaan valmistajat pelaavat ymmärrettävistä s...

Pyörätuoleja testatessaan valmistajat pelaavat ymmärrettävistä s...

22.12.2023 01:05

Turvalliset iskunvaimentimet
Hätäpysäytysasiantuntijat juhlivat ensi-iltoja elokuvissa ja televisiossa
Kun on kyse teollisuuden vaimennustekniikasta, ACE on yksi ensimmäisistä kohteista, joihin useimmat insinöörit ja suunnittelijat ympäri maailmaa ottavat yhteyttä. Olipa asiantuntijoilla mitä tiedusteluja tahansa, ACE vastaa niihin aina nopeasti, joko verkossa tai henkilökohtaisen yhteydenoton kautta paikan päällä.