Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

PFISTERERERin ja Lebenshilfe Gussenstadtin onnistunut yhteistyö

PFISTERER, johtava maailmanlaajuinen energiainfrastruktuuriratkaisujen teknologiayritys, ja Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., ovat iloisia onnistuneesta yhteistyöstä Gussenstadtin toimipaikassa.

Ratkaisuja globaaliin energiamurrokseen

Gussenstadtissa sijaitseva PFISTERERin tehdas on erikoistunut metallinjalostukseen, ja se on avainasemassa sellaisten ratkaisujen kehittämisessä ja tuotannossa, jotka mahdollistavat sähköverkkojen rakentamisen globaaliin energiamurrokseen liittyen. Osana tätä kumppanuutta Lebenshilfe-yhtiön omistautuneet työntekijät tekevät tärkeitä kokoonpano- ja valmistustöitä. Näihin tehtäviin kuuluu esimerkiksi pienten kierteiden jyrsintä ja puristusjousien asettaminen ruuviliittimiin ja muuntajien liitäntäliittimiin.

Sen jälkeen kun kumppanuus alkoi kaksi ja puoli vuotta sitten, Lebenshilfe Göppingen e. V. on koonnut PFISTERERille jo huimat 4 miljoonaa osaa. Tämä virstanpylväs ei ainoastaan korosta yhteistyön tehokkuutta ja laatua, vaan myös sitä, miten tärkeä rooli sosiaalisella vastuulla ja osallisuudella on työympäristössä.

Onnistunut yhteistyö ja sosiaalinen vastuu

"Yhteistyö Lebenshilfe Gussenstadtin kanssa ei ole meille ainoastaan onnistunut liiketoimintakumppanuus, vaan myös selkeä sitoutuminen sosiaaliseen vastuuseen ja osallisuuteen. Olemme ylpeitä saavuttamistamme virstanpylväistä ja odotamme innolla tämän myönteisen menestystarinan jatkumista", sanoo Hermann Schuller, PFISTERER-konsernin Gussenstadtin tehtaan työmaa- ja tuotantopäällikkö. "Meille yhteistyö PFISTERERin kanssa on mahdollisuus luoda uranäkymiä ja samalla mahdollisuus osallistua aktiivisesti tulevaisuuden energiahuoltoon. Olemme ylpeitä tästä", lisää Madeleine May, Lebenshilfe Göppingenin apulaiskorjaamopäällikkö.

PFISTERERin ja Lebenshilfe Göppingen e. V.:n välinen kumppanuus osoittaa, miten taloudellinen menestys ja sosiaalinen sitoutuminen voidaan yhdistää harmonisesti. PFISTERER on edelleen sitoutunut osallistaviin työympäristöihin ja kestäviin kumppanuuksiin.

Lisää uutisia


Winterbach, Saksa - 06. helmikuuta 2024 - Siemens Energy on onnistuneesti sertifioinut PFIS...

Winterbach, Saksa - 7. marraskuuta 2023

DolWin kappa -merialusta asennettiin onni...


Winterbach, Saksa - 26.09.2023 -

Siirtoverkko-operaattori TenneT on antanut PFISTER...

Karl-Heinz Pfistereristä tulee SE:n hallintoneuvoston kunniapuheenjohtaja.

Winterbach, Saksa - 15. kesäkuuta 2023 -

Pfisterer, johtava energiainfrastruktuuriratkais...

Energian jakelu ja siirto ovat olleet PFISTERERin ydinosaamista jo lähes 100 vuoden ajan. Energia...