Luettelo

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

04.07.2024 01:07

Maailman ensi-ilta: ACE esittelee teolliset iskunvaimentimet digitaalisina kaksosina

Mitoitusohjelmistojen sekä CAD-tietojen ja simulaatioiden lisäksi ACE Stoßdämpfer GmbH tarjoaa nyt insinööreille digitaalisten kaksosten tietoja, jotka on helpompi integroida virtuaalimalleihin. ACE on ensimmäinen teollisten iskunvaimentimien toimittaja, joka tarjoaa asiakkaille Functional Mockup Units (FMU) -yksiköitä. Se tarjoaa mahdollisuuden integroida toimittajan tuotteen, tässä tapauksessa teollisuuden iskunvaimentimien, fyysisiä malleja asiakkaan omiin simulointimalleihin. Tämä etu näkyy erityisesti räätälöityjen teollisuusvaimentimien kohdalla, sillä ACE pystyy toimittamaan prototyypit nopeasti digitaalisena kaksosena.


Teollisuusiskunvaimentimet ACE:ltä: virtuaalisen prototyyppien rakentamisen komponentit

ACE tarjoaa pyynnöstä myös kaikkien vakiomallisten teollisuusiskunvaimentimien tietojen poimimista tuoteluettelostaan ja luovuttamista asiakkaille. FMU:t on varustettu ACE:n teollisten iskunvaimentimien hydrauliikan, lämpöenergian ja mekaniikan fysikaalisella käyttäytymisellä. Näin voidaan esimerkiksi laskea tarkasti syöttölämpötilan vaikutus teollisuusiskunvaimentimen vaimennuskäyttäytymiseen ja tutkia etukäteen sen vaikutusta kokonaissuunnitteluun. Näiden ja muiden ominaisuuksien ansiosta ACE:n digitaaliset kaksoset ovat olennainen osa virtuaalista prototyyppien valmistusta ja rakennesuunnitelmien mitoitusta asiakkaan puolella. Plussaa on aika- ja kustannussäästöjen lisäksi myös kestävyyshyödyt, kun rakenteen kehittämisen loppuunsaattamiseen tarvitaan vähemmän fyysisiä näytteitä.


Jos asiakkaat haluavat käyttää ACE:n FMU:ita, he tarvitsevat simulointiohjelmiston, joka sisältää FMI:n (Functional Mockup Interface). Yleisiä ACE:n FMU:t integroivia ohjelmia ovat esimerkiksi Simulink ja Adams.

Kiinnostuneet löytävät lisätietoja ACE:n digitaalisista palveluista linkkien https://www.acecontrols.co.uk/uk/sizing.html ja https://ace-cad.de/ kautta.

Jos haluat lisätietoja simuloinneista ja digitaalisista kaksosista, ota suoraan yhteyttä ACE:n insinööriin Christian Junghansiin osoitteessa c-junghans@ace-int.eu.


Lisää uutisia

Urheilututkijat käyttävät suunnittelussaan myös hydraulisia kone-elementtej&auml...

COVID-19:n mRNA-rokotteen kuljettaminen Biontech/Pfizerilta on todellinen logistinen haaste. Yht&...

ACE Stoßdämpfer GmbH tarjoaa nyt suunnitteluinsinööreille konfigurointi- ja...

TUBUS-rakenteelliset vaimentimet ovat elokuvatähdille sama kuin stunt-miehet kalliille elokuvakam...

Digitalisaatiota ja lean-johtamismallia pidetään monissa yrityksissä tervetulleena laihdutuskuuri...

Pyörätuoleja testatessaan valmistajat pelaavat ymmärrettävistä s...