Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

28.08.2024 01:08

Eppendorf parantaa bioprosessien seurantaa ja analysointia BioNsight-pilviohjelmiston lanseerauksen myötä

Bioprosessien kehittämisessä tieto on avain menestykseen.
On ymmärrettävä, mitkä kriittiset prosessiparametrit vaikuttavat solujen kasvuun, tuotteen tuottoon ja kriittisiin laatuominaisuuksiin, eli lyhyesti sanottuna on kehitettävä nopeasti onnistuneita prosesseja. Bioprosessien eri prosessiajoista saadut tiedot, jotka on tuotettu erilaisilla inline-antureilla ja ulkoisilla analysaattoreilla, ovat kuin palapelin yksittäisiä palasia. Eppendorf lanseeraa BioNsight cloudin, uuden pilvipohjaisen ohjelmistoratkaisun bioprosessien seurantaan ja analysointiin.
Se helpottaa bioprosessidatan yhdistämistä ja analysointia yhteen keskitettyyn paikkaan, mikä auttaa ratkaisemaan tämän palapelin ja saamaan tiedoista oivalluksia.

BioNsight cloud on täysin integroitu Eppendorfin bioprosessien valvontaohjelmistoon DASware® control 6. Tämä mahdollistaa automaattisen tiedonsiirron DASware control 6:sta pilveen reaaliajassa.

On myös mahdollista ladata offline-tietoja ulkoisista analyysilaitteista, tietoja historiallisista ajoista ja prosessitietoja muiden yritysten bioprosessinohjaimista. analysoida ja hyödyntää tietoja: Tietoja voidaan kontekstualisoida entistä syvempien oivallusten saamiseksi:
Eri ajoista saatuja tietoja voidaan helposti synkronoida ja verrata keskenään, mikä helpottaa mallien tunnistamista eri ajojen ja mittakaavojen välillä, nopeuttaa kehitysprosessia ja varmistaa tasaisen laadun ja prosessin suorituskyvyn.

Etäseuranta: BioNsight-pilvipalvelu mahdollistaa DASware control 6 - bioprosessinohjausohjelmiston ohjaamien bioprosessien etäseurannan.

Tämä tarkoittaa, että käyttäjät tietävät aina, miten heidän bioprosessiajonsa suoriutuvat, ja he voivat tehdä oikeita päätöksiä nopeammin prosessin ollessa vielä käynnissä. Yksinkertaistaa tietojen käyttöä ja yhteistyötä: BioNsight-pilvipalvelussa oleviin bioprosessitietoihin voi päästä käsiksi mistä tahansa ja kuka tahansa omistajan valtuuttama henkilö. BioNsight cloud -palvelua kehitettäessä on keskitytty korkeimpiin tietoturvastandardeihin.

Se on isännöity ja rakennettu Microsoft® Azure -teknologian varaan, joten se antaa käyttäjälle varmuuden siitä, että tiedot ovat hyvin suojattuja mutta silti saatavilla. Jill Perez, Solugenin tutkija, USA, arvioi tuotetta sen kehittämisen aikana ja kertoo sen eduista:
"BioNsight-pilven kyky tallentaa tiedot jokaisesta käymisajosta on osoittautunut korvaamattomaksi, mikä helpottaa vertailua kaikkien bioreaktoritietojen välillä . Sen online-toiminnallisuus mahdollistaa ajojen reaaliaikaisen tarkastelun, jota voi käyttää myös mobiililaitteilla. Lisäksi kuvaajaominaisuus yksinkertaistaa tietojen visualisointia, jolloin aiempien ja nykyisten ajojen vertailu on vaivatonta."

https://www.eppendorf.group/BioNsight-cloud

Lisää uutisia

Tehokas vuorovaikutus manuaalisen ja automaattisen pipetoinnin välillä Eppendorf esitte...

ACT-merkinnät (Accountability, Consistency, and Transparency) toimivat samalla tavalla kuin rav...

Biotieteellisissä laboratorioissa, joissa tarkkuus ja puhtaus ovat ehdottoman tärkeit&a...

Tutkijat 2024: Clemens Plaschka, Itävalta

Professori Laura Macheskyn johtama riippumaton palkintolautakunta valitsi 20 000 euron palkinnon...

Laboratoriot ovat riippuvaisia niiden levyjen korkeasta suorituskyvystä ja luotettavuudesta, joit...