Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

09.08.2024 01:08

Tehokas vuorovaikutus manuaalisen ja automatisoidun pipetoinnin välillä

Tehokas vuorovaikutus manuaalisen ja automaattisen pipetoinnin välillä Eppendorf esittelee uuden, modernin 96-kanavaisen nesteenkäsittelyjärjestelmänsä:

epMotion® 96 Flex.

Voit luokitella laitteen suoraan: Uusi epMotion® 96 Flex sijoittuu manuaalisesti pidettävien elektronisten pipettien ja täysin automatisoitujen pipetointijärjestelmien väliin. Siksi se tarjoaa huomattavasti paremman tehokkuuden ja mahdollistaa suuremman läpimenon verrattuna manuaaliseen pipetointiin. Se tarjoaa myös kustannustehokkaan vaihtoehdon täysin automatisoiduille nesteenkäsittelyjärjestelmille ja vie vähemmän tilaa laboratoriopöydällä. Kompaktin kokonsa ja järkevästi sijoitettujen käyttöelementtien ansiosta laitetta voidaan käyttää ongelmitta myös steriileissä työpöydissä.

epMotion® 96 Flexin annostelupäät voidaan vaihtaa nopeasti ja ilman työkaluja, mikä mahdollistaa vaivattoman mukauttamisen eri tilavuusalueisiin. Järjestelmään on saatavana kaksi annostelupäätä, jotka kattavat tilavuusalueet 0,5-300 μl ja 5-1000 μl.

epMotion® 96 Flex -laitteessa on kosketusnäyttö ja intuitiivinen käyttöohjelmisto, joka takaa käyttäjäystävällisen ja tarkan käsittelyn.

Uuden ISO 23783-2 -standardin mukaisesti kalibroitu epMotion® 96 Flex tarjoaa erinomaisen pipetointitarkkuuden ja -tarkkuuden.

Tämä järjestelmä toimii manuaalisten työnkulkujen käyttöä laajojen automatisoitujen järjestelmien arvokkaana lisänä. Syöttölaitteena sitä voidaan käyttää levyjen valmisteluun automatisoitua jatkokäsittelyä varten.

Monipuolinen epMotion® 96 Flex täydentää sekä manuaalisia että automatisoituja työnkulkuja ja sopii saumattomasti monenlaisiin sovelluksiin molekyylibiologiasta soluviljelyyn.

https://www.eppendorf.com/en/flex-up-your-team/

Lisää uutisia

Bioprosessien kehittämisessä tieto on avain menestykseen.
On ymmärrettäv...

ACT-merkinnät (Accountability, Consistency, and Transparency) toimivat samalla tavalla kuin rav...

Biotieteellisissä laboratorioissa, joissa tarkkuus ja puhtaus ovat ehdottoman tärkeit&a...

Tutkijat 2024: Clemens Plaschka, Itävalta

Professori Laura Macheskyn johtama riippumaton palkintolautakunta valitsi 20 000 euron palkinnon...

Laboratoriot ovat riippuvaisia niiden levyjen korkeasta suorituskyvystä ja luotettavuudesta, joit...