Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.09.2024 01:09

Välttämätön muottien ja työkalujen valmistuksessa

norelem laajentaa vakio-osavalikoimaansa

Norelemilta asiakkaat löytävät nyt laajan valikoiman vakio-osia muottien ja työkalujen valmistukseen. Vakio-osat ovat standardoituja elementtejä, jotka asennetaan työkalujen, muottien tai koneenosien reikiin tai syvennyksiin osien tasaisen ja tarkan liikkeen varmistamiseksi ja sivusiirtymien minimoimiseksi.

Kaikkiaan norelemin koko valikoima on laajentunut 18 tuoteryhmällä ja noin 2 300 nimikkeellä. Uusiin tuotteisiin kuuluvat ohjauspilarit ja ohjaustapit sekä ohjausholkit, ohjausputket ja liukulevyt.



Hyvä ohjaus

yhtäältä norelem tarjoaa ohjauspilareita, karkaistusta teräksestä valmistettuja sylinterimäisiä sauvoja, joita voidaan käyttää liikkuvien osien tarkkaan pystysuoraan kohdistamiseen ja vakaan ohjauksen tarjoamiseen. Myös karkaistusta teräksestä valmistetut norelem-ohjaustapit ovat sylinterimäisiä tappeja, jotka sopivat täsmälleen ohjauspylväiden reikiin.

Saatavilla on myös ohjausholkit, ohjausputket ja liukulevyt, jotka on valmistettu pronssista, jossa on grafiittisäiliö tai karkaistua terästä. Erityinen materiaalikoostumus antaa elementeille suuren mekaanisen lujuuden ja tekee niistä kuormitusta ja iskuja kestäviä. Itsevoitelevana elementtinä toimiva grafiittisäiliö minimoi kitkaa, vähentää liukuelementtien ja liikkuvien osien kulumista ja pidentää siten työkalun käyttöikää.



Vakio-osien monet edut

Norelem-vakio-osien käyttö parantaa sekä työkalun tai muotin liikkeen hallintaa että vakautta. Siksi ne ovat välttämättömiä ruiskuvalumuottien, lyöntityökalujen ja muiden tarkkuussovellusten yhteydessä. Standardoituina, lähes huoltovapaina osina ne takaavat toistettavat tuotantoprosessit, tasaisen korkean laadun ja komponenttien kestävyyden. Ne ovat nopeita koota, purkaa tai vaihtaa, säästävät aikaa vievältä uudelleenkäsittelyltä ja intensiiviseltä kunnossapidolta ja eliminoivat siten tärkeitä kustannustekijöitä.

norelem tarjoaa myös lyhyet toimitusajat, koska vakio-osat pidetään varastossa.

Lisää uutisia

norelem-saranat alumiiniprofiileille

Saranoita on kaikkialla siellä,...

Rekka täynnä innovaatioita
Ratkaisu virheettömiin työstöprosesseihin
Uutta norelemilta: Lineaariset rullaohjaimet

17.11.2023 00:00

Uutisia puristustekniikasta
Pikakiinnittimet norelemin pikavaihtojärjestelmän liitoselementteinä

26.06.2023 00:00

norelem at automatica 2023
Koe uudet ja hyväksi todetut norelem-tuotteet livenä