Luettelo

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

14.10.2024 01:10

Uudelleenkäynnistyksemme on valmis!

Irlbacher esittäytyy tänään täysin uudistetulla verkkosivustolla. Uudella verkkosivustolla on raikas, moderni muotoilu ja selkeä, käyttäjäystävällinen rakenne, ja se on käytettävissä osoitteessa www.irlbacher.com.

Uudelleen suunnittelussa painotimme erityisesti käyttäjäystävällisyyttä. Esimerkiksi päävalikon tai suoraan etusivun kautta voit nopeasti tutustua aloihimme, osaamiseemme, yritykseemme ja uratarjouksiimme. Kotisivujen kautta pääset myös 360°-palveluumme kehittämisen ja tuotannon osalta. Täällä oman HMI-demonstraattorimme avulla näytetään selkeästi, mitä 360°-palvelumme tarkoittaa ja kuinka laaja valikoima tuotantovaihtoehtojamme nykyään on.

Jos sinulla on kysyttävää yksittäisistä tekniikoista tai jos etsit henkilöä, joka auttaa sinua viemään tuotteesi seuraavalle tasolle, odotamme soittoasi tai sähköpostiasi.

Pidä hauskaa uusien verkkosivujemme parissa. Olemme varmoja, että löydät sieltä ehdotuksia ja ideoita, joita et ole ennen nähnyt!

Odotamme innolla, että pääsemme työskentelemään yhdessä jännittävien projektien parissa!

Lisää uutisia

  • Intuitiiviset käyttöliittymät kansainvälisille markkinoille
  • Haptinen HMI toimii...

Kosketusnäyttöön leikattujen ohjainten ansiosta sormesi tietävät aina, missä ne ovat. Kirjoittami...

Miksi tarvitset painettuja piirilevyjä, kun voit tulostaa elektroniikkaa myös lasille? Irlbacher Group on jalostanut erikoislasia eri teollisuudenaloille jo yli 80 vuoden ajan. Patentoidun Impatouch-tekniikkansa avulla Schönsee-yritys osoittaa erilaisissa sovelluksissa, että lasin takaosaa voidaan käyttää piirikannattimena ja että elektroniikka voidaan asentaa suoraan lasiin