Luettelo

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Lastaussivun seinät Dautel GmbH

Tuotekysely

DAUTEL LIFTERin nerokkaan rakenteen ansiosta, jossa on paineenkorotuslaite lavan automaattista kallistamista varten, asennus on mahdollista myös lyhyellä korin yliojalla ja jyrkillä asennuskulmilla. Erityinen perävaunun rakenne ei ole teknisesti välttämätön. "Clamp on" -kiinnitys säästää työaikaa ja jousituksen asentamista alustan runkoon tai sen väliin.

Asennus voidaan suorittaa perävaunun tai puoliperävaunun runkorakenteesta riippuen:

Pultattuna alustassa olevaan jousitukseen.
RUCK-ZUCK-kiinnitys, ruuvattavissa pituussuuntaisen palkin alajuoksuun 980 tai 1300 mm:n I-palkkikehikkoradalla, "clamp-on"-kiinnityksellä (eurooppalainen patentti haettu). Vaihteleva ruuvikiinnitystekniikka ilman hitsausta ja porausta mahdollistaa asennuksen ilman ripustusta ja ilman uudelleenmaalausta.
Ulkoisessa ohjauksessa oleva kosteudelle herkkä koodikytkin kytkee DAUTEL LIFTERin virransyötön päälle tai pois päältä ja suojaa näin kuormaa asiattomilta henkilöiltä.

Tuotekysely

Lisää tuotteita Lastaussivun seinät alueelta

Lastaussivun seinät

Optimaalinen maavara ja kaltevuuskulma Esimerkki: 3,5 t:n akseliväli 4325 mm, maavara maksimikuormalla noin 115 mm, kaltevuuskulma noin 9°.

Vankka alumiinilava erittäin tasaisella rampp...

Lastaussivun seinät

DAUTEL SLIDER on vaakasuora peräkärrynostin, jossa on yksi- tai kaksoiskansi. Kiinteistä kuormauslaitteista riippumaton kuormausjärjestelmä on suurikokoisen alustansa ansiosta täydellinen kuormausj...

Lastaussivun seinät

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT -mallissa yhdistyvät tavallisille korirakenteille tarkoitetun DAUTEL SLIDER DS VA -mallin keskeiset järjestelmäedut - suuri kantavuus, suuri lava, vähähuoltoinen rakenn...