Luettelo

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Lastaussivun seinät Dautel GmbH

Tuotekysely

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT -mallissa yhdistyvät tavallisille korirakenteille tarkoitetun DAUTEL SLIDER DS VA -mallin keskeiset järjestelmäedut - suuri kantavuus, suuri lava, vähähuoltoinen rakenne ja turvallinen käyttö - DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT XXL -mallin tilaa ja painoa säästävään muotoiluun, joka on tarkoitettu C782-tilavuuden vaihtolavakuorma-autoille, joissa on matala kytkentä 970 mm:n pysäköintikorkeudella.Tekniset tiedot:

- Kuormitettavuus 1500 kg, kun kuormakeskiö on 800 mm, tai 2000 kg, kun kuormakeskiö on 600 mm, alustan alkuun nähden, keskellä.

- 2-osainen teräs/alumiinilava, pituus 1620 mm, 1720 mm ja 1820 mm, leveys 2400 mm. Alumiinisen alustan kärjen helppo avaaminen käsin vääntöjousen tukemana.

- Lava voidaan varustaa yliajoprofiililla laatikkokoreja/lavoja varten tai yliajolevyllä BDF-vaihtolavoja varten.

- Asennustilanteesta riippuen ulkoinen ohjaus toimitetaan DAUTEL-muovikotelon muodossa tai tilaa säästävässä Z-profiilissa.

- Sopii kuorma-autoihin, joiden runkoleveys on 750 mm - 790 mm ja 837 mm - 867 mm.

- Kuorma-auton runko on kapeneva kiinnitystilanteen mukaan.

- Vetoyksikkö on asennettu taka-akselin ja DAUTEL SLIDERin väliin kuorma-auton runkoon.

- Jos kuormaus-/pysäköintikorkeus on matala, voi olla hyödyllistä integroida takavalot teräksiseen lavaosaan LED-valoina, joihin kuuluu myös rekisterikilven pidike. Vaaditaan StVZO:n 70 §:n mukainen hyväksyntä, merkkivalojen liitäntälaite ja kuorma-auton sähköjärjestelmän parametrointi. Ei sisälly toimitukseen/hintaan.

- Teräsosat katodisesti kastamalla maalattu RAL 9005 musta.

- Tekninen koordinointi DAUTELin kanssa on yleensä tarpeen.

Tuotekysely

Lisää tuotteita Lastaussivun seinät alueelta

Lastaussivun seinät

Optimaalinen maavara ja kaltevuuskulma Esimerkki: 3,5 t:n akseliväli 4325 mm, maavara maksimikuormalla noin 115 mm, kaltevuuskulma noin 9°.

Vankka alumiinilava erittäin tasaisella rampp...

Lastaussivun seinät

DAUTEL SLIDER on vaakasuora peräkärrynostin, jossa on yksi- tai kaksoiskansi. Kiinteistä kuormauslaitteista riippumaton kuormausjärjestelmä on suurikokoisen alustansa ansiosta täydellinen kuormausj...

Lastaussivun seinät

DAUTEL LIFTERin nerokkaan rakenteen ansiosta, jossa on paineenkorotuslaite lavan automaattista kallistamista varten, asennus on mahdollista myös lyhyellä korin yliojalla ja jyrkillä asennuskulmilla...