Luettelo

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Sähköisen liikkuvuuden akkujärjestelmien CT-testilaitteet Comet Yxlon GmbH

Tuotekysely  

Akku - sähköauton sydän
Sähköautoissa akun suorituskyky on ratkaiseva koko ajoneuvon luotettavuuden, toimintasäteen ja pitkäikäisyyden kannalta. Comet Yxlon CT -järjestelmillä tehtävät CT-tarkastukset tukevat sekä autoteollisuuden että akkukennojen valmistajia luotettavilla ja erittäin tarkoilla tarkastustiedoilla, jotka auttavat vähentämään romua esimerkiksi massatuotannossa. Tietokonetomografialla tarkastetaan akkukennon raaka-aineet sekä yksittäiset kennot, moduuliin pakatut kennot ja akkujärjestelmäksi tai akkupaketiksi yhdistetyt moduulit.

Akkukennojentehokaslaadunvarmistus
Yksi kennojen tuotannon suurimmista haasteista on korkea hylkäysaste. Koska tämä on merkittävä kustannustekijä, on tärkeää havaita vialliset kennot ennen jatkokäsittelyä. Comet Yxlonin CT-tarkastusjärjestelmät kattavat laajan valikoiman tekniikoita rikkomattomaan laadunvarmistukseen ja metrologiasovelluksiin. Näihin kuuluvat katodin/anodin ylikorkeusmittaukset sekä epäpuhtauksien ja sulkeumien - akkukennon yleisimpien vikojen - testaus.

Akkumoduulien luotettavaCT-tarkastus
Erittäin tiukat komponenttien ja liitosten toleranssit sekä kontaktihitsauksen erityisvaatimukset tekevät akkukennojen pinoamisesta akkumoduulien valmistusta varten haastavan tehtävän. Comet Yxlon -järjestelmillä tehtävä tietokonetomografia tuottaa tarkkoja tarkastustuloksia kennopinon kohdistuksen, kotelohitsien, kennojen liitoshitsien ja välihitsien laadunarviointiin. Lisäksi Comet Yxlon -laitteella tehtävä laminointikuvaus mahdollistaa moduuleihin jo asennettujen kennojen ylikorkeusmittaukset.

Akkujärjestelmien ja -pakettien testaaminen tietokonetomografialla
Kun akkumoduulit kootaan akkujärjestelmään, ne liitetään järjestelmän koteloon - yleensä metallivaluun - joka toimii jäähdytyselementtinä. Comet Yxlon CT -testausjärjestelmien avulla valmistajat voivat tarkistaa tämän liitoksen ja varmistaa, että kaikki komponentit ovat täysin toimivia.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Tietokonetomografialaitteet alueelta

Tietokonetomografialaitteet (FF85 CT)

  • Sarja: FF-sarja
  • Teollisuus: Autoteollisuus, elektroniikka, ilmailu- ja avaruusala, tiede ja tutkimus, valimot, lisävalmistus
  • Vian koko: <1mm, >1mm
  • Osakoko...

Mikro-CT-järjestelmä (FF20 CT)

  • Sarja: FF-sarja
  • Teollisuus: Autoteollisuus, elektroniikka, ilmailu, ilmailu- ja avaruusala, tiede ja tutkimus, puolijohteet, valmistusteollisuus, lisälaitteet
  • Vian koko:...