Luettelo

Systea GmbH

  • EN 1090

Takaisin luetteloon

Julkisivujen alarakenteet (ALHO) Systea GmbH

Tuotekysely  

Profiilijärjestelmä puusta valmistettujen pienikokoisten ja suurikokoisten verhousmateriaalien sekä julkisivupaneelien, esim. kuitusementistä, alumiinikomposiittilevyistä tai HPL:stä valmistettujen julkisivupaneelien näkyvään kiinnittämiseen pystysuoriin puukannattimiin.

ALHO-järjestelmään perustuva alusrakennejärjestelmä koostuu puupituuksien ottamiseen tarkoitetuista sovittimista, seinäkannattimista ja lisävarusteista. Seinäkannattimet valmistetaan niiden lämpökuormituksen ja vaatimusten mukaan alumiinista, ruostumattomasta teräksestä tai lasikuituvahvisteisesta polyamidista.

Puuadapterit, joiden rakenteellinen leveys on 50, 60 ja 100 mm, ottavat vastaan pystysuuntaisia puuelementtejä, joihin kiinnitetään verhous- tai vastalevyt (sekundäärirakenne).

Puuadapterit liitetään seinäkannattimiin niiteillä, ruuveilla tai pulteilla. Tällöin liukupisteet ottavat vastaan vaakasuuntaiset (tuuli)kuormat ja kiinteät pisteet vaaka- ja pystysuuntaiset kuormat (kuollut kuorma). Liukupisteiden kohdalla pystysuorissa pitkittäisrei'issä tapahtuu pakkokokoonpano. Jokaista pystysuuntaista puunpituutta kohti järjestetään yksi kiinteä piste.

Seinäkannattimiin voidaan lisävarusteena asentaa asennuksen apuväline, joka mahdollistaa puun sovittimen kiinnittämisen ja pitämisen ja helpottaa työskentelyä.

Thermostop-elementit ovat saatavana lämmönjakajina, jotka minimoivat lämpösiltojen vaikutukset.

Ulokkeet 480 mm:iin asti.
Materiaali EN AW-6063 T 66

Alumiiniset U-muotoiset puun sovittimet
50, 60 tai 100 mm paksun puun hyväksymiseen
UH ALHO 50, L = 85 mm
UH ALHO 50, L = 160 mm
UH ALHO 50, L = 250 mm
UH ALHO 60, L = 85 mm
UH ALHO 60, L = 160 mm
UH ALHO 60, L = 250 mm
UH ALHO 100, L = 85 mm
UH ALHO 100, L = 160 mm
UH ALHO 100, L = 250 mm

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Julkisivujen alarakenteet alueelta

Profiilijärjestelmä näkyvää kiinnitystä varten (ALWI-S)

Profiilijärjestelmä esimerkiksi kuitusementistä, alumiinikomposiittilevyistä tai HPL:stä valmistettujen suurikokoisten verhouslevyjen näkyvään kiinnittämiseen.

ALWI-S:ään p...

Profiilijärjestelmä näkyvää kiinnitystä varten (ALKAPO)

Profiilijärjestelmä, jossa on suljettu jänneväli suurikokoisten julkisivupaneelien näkyvään kiinnittämiseen, esim. kuitusementistä, alumiinikomposiittipaneeleista tai HPL:stä.

Laa...

Julkisivujen alarakenteet (UKLA)

Profiilijärjestelmä suurten ja pienikokoisten keraamisten julkisivupaneelien, esim. kooltaan 40 x 40 cm tai 60 x 60 cm, näkyvään kiinnittämiseen kiinnikkeillä.

UKLA-järjest...

Julkisivujen alarakenteet (Beta Universal II (visible fixing))

Lämpösilloista vapaa alusrakennejärjestelmä suurikokoisten julkisivupaneelien näkyvää ja piilokiinnitystä varten.

Lämpösilloista vapaa BETA Universal II -alarakennejärjeste...

Profiilijärjestelmä piilokiinnitystä varten (ALWI-V)

Profiilijärjestelmä sivulevyjen tai suurikokoisten julkisivupaneelien piilokiinnitykseen, esim. kuitusementistä, alumiinikomposiittilevyistä, keramiikasta tai HPL:stä.

ALWI...