Luettelo

Systea GmbH

  • EN 1090

Takaisin luetteloon

Julkisivujen alarakenteet (UKLA) Systea GmbH

Tuotekysely  

Profiilijärjestelmä suurten ja pienikokoisten keraamisten julkisivupaneelien, esim. kooltaan 40 x 40 cm tai 60 x 60 cm, näkyvään kiinnittämiseen kiinnikkeillä.

UKLA-järjestelmään perustuva alusrakennejärjestelmä koostuu pystysuorista alumiinisista L-muotoisista tukiprofiileista, seinäkannattimista ja lisävarusteista. Lämpökuormituksen ja vaatimusten mukaan seinäkannattimet valmistetaan alumiinista, ruostumattomasta teräksestä tai lasikuituvahvisteisesta polyamidista.

Verhouselementit kiinnitetään tukiprofiileihin kiinnittimillä ja kannattimilla. Ne on sijoitettu siten, että ne sijaitsevat paneelien jokaisen pystysuuntaisen liitoksen takana.

Kantavat profiilit liitetään seinäkannattimiin ruuveilla, pulteilla tai niiteillä. Tällöin vaakasuorat liukupisteet ottavat vastaan vaakasuuntaiset (tuuli)kuormat ja kiinteät pisteet vaaka- ja pystysuuntaiset kuormat (kuollut kuormitus). Liukupisteiden kohdalla pystysuorissa pitkittäisrei'issä saavutetaan rajoitukseton kokoonpano. Kullekin tukiprofiilille on varattu yksi kiintopiste.

Seinäkiinnikkeisiin voidaan asentaa valinnainen asennusapu, joka helpottaa niiden kanssa työskentelyä ja mahdollistaa tukiprofiilin kiinnittämisen ja pitämisen.

Thermostop-elementit ovat saatavana lämpöerottimina lämpösiltojen vaikutusten minimoimiseksi.

Ulokkeet 480 mm:iin asti.
Materiaali EN AW-6063 T 66

Alumiiniset T-profiilit
T 65 / 50
T 80 / 50

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Julkisivujen alarakenteet alueelta

Profiilijärjestelmä näkyvää kiinnitystä varten (ALWI-S)

Profiilijärjestelmä esimerkiksi kuitusementistä, alumiinikomposiittilevyistä tai HPL:stä valmistettujen suurikokoisten verhouslevyjen näkyvään kiinnittämiseen.

ALWI-S:ään p...

Profiilijärjestelmä näkyvää kiinnitystä varten (ALKAPO)

Profiilijärjestelmä, jossa on suljettu jänneväli suurikokoisten julkisivupaneelien näkyvään kiinnittämiseen, esim. kuitusementistä, alumiinikomposiittipaneeleista tai HPL:stä.

Laa...

Julkisivujen alarakenteet (ALHO)

Profiilijärjestelmä puusta valmistettujen pienikokoisten ja suurikokoisten verhousmateriaalien sekä julkisivupaneelien, esim. kuitusementistä, alumiinikomposiittilevyistä tai HPL:stä valmis...

Julkisivujen alarakenteet (Beta Universal II (visible fixing))

Lämpösilloista vapaa alusrakennejärjestelmä suurikokoisten julkisivupaneelien näkyvää ja piilokiinnitystä varten.

Lämpösilloista vapaa BETA Universal II -alarakennejärjeste...

Profiilijärjestelmä piilokiinnitystä varten (ALWI-V)

Profiilijärjestelmä sivulevyjen tai suurikokoisten julkisivupaneelien piilokiinnitykseen, esim. kuitusementistä, alumiinikomposiittilevyistä, keramiikasta tai HPL:stä.

ALWI...