Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Takaisin luetteloon

Etäisyysjännitetesteri rautatie- ja EVU-sovelluksiin (KP-Test 5D dual ) PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Tuotekysely  

Ennen korjaus- ja huoltotöitä on noudatettava viittä turvallisuussääntöä. Yksi niistä on "tarkista, ettei jännitettä ole". Tämä edellyttää laitteita, jotka ilmaisevat selvästi ja luotettavasti jännitetilan. PFISTERERin KP-Test 5 -sarja täyttää maailmanlaajuisesti korkeimmat turvallisuusstandardit ja tarjoaa oikean ratkaisun jokaiseen sovellukseen. Nyt tarjolla on myös kosketukseton vaihtoehto, uusi KP-Test 5D dual.

KP-Test 5D dual -jännitteenilmaisin toimii kenttäanturiperiaatteella. Kenttäanturi havaitsee jännitteenilmaisinta ympäröivän sähkökentän. Arviointiyksikkö valvoo kentän voimakkuutta. Jos se ylittää määritellyn kynnysarvon, jännitteenilmaisin näyttää "käyttöjännite läsnä". Jos arvoa ei saavuteta, laite ilmoittaa, että jännitettä ei ole.

Turvallisuus valon ja äänen avulla
Kuten kaikki KP-Test 5 -perheen jäsenet, KP-Test5D dual suorittaa luotettavan itsetestauksen, kun se kytketään päälle. Testin tulos ilmoitetaan hyväksi havaitulla dua l-järjestelmällä, joka koostuu visuaalisesta ja akustisesta signaalista. Lisäksi suhteellinen akustinen varoitussignaali tekee selväksi, milloin KP-Test 5D dual lähestyy jännitteistä johdinta - jo varhaisessa vaiheessa, ennen kuin varsinainen reagointikynnys on saavutettu. Se toimii äänimerkillä, joka kuuluu pienenevin väliajoin, kuten ajoneuvon peruutusanturi.

Missä tahansa, millä tahansa säällä
Olipa kyseessä sade, sumu tai lämpötila -25 °C:n ja +70 °C:n välillä, KP-Test 5D dual havaitsee jännitteen luotettavasti ja turvallisesti kaikissa olosuhteissa. Erittäin voimakkaat LEDit takaavat selvästi näkyvän signaalin - myös kirkkaissa valoissa tai voimakkaassa auringonvalossa. Integroitu akustinen signaali kuuluu selvästi myös meluisissa ympäristöolosuhteissa, kuten tuulen yläpuolella olevissa voimajohtomastoissa.

Helppokäyttöinen
Alle metrin kokonaispituuden ja 1 080 gramman painon ansiosta KP-Test 5D dual on helppo käsitellä kaikissa tilanteissa - olipa se sitten käytössä mastossa tai olkahihnalla varustetussa ergonomisessa laukussa kuljetettaessa. Näin ollen jännitteenilmaisin tarjoaa lisäturvallisuutta jokapäiväisessä käytössä.

Kaksi testausaluetta
KP-Test 5D dual on erittäin joustava erityissovelluksiin. Siinä on kaksi kytkentätasoa eri jännitteiden ja taajuuksien testaamiseen. Samanaikaisesti on eri laitetyyppejä käytettäväksi rautatie- ja siirtoverkkotilanteissa. Näin ollen jännitteet 110 kV 16,7 Hz:n tai 110 kV 50 Hz:n jännitteestä aina 420 kV 50 Hz:n jännitteeseen asti voidaan havaita selvästi.

Edut
  • Luotettava itsetesti
  • Selkeä signalointi
  • Visuaalinen ja akustinen signaali
  • Suhteellinen akustinen varoitussignaali
  • Kevyt ja kompakti
  • Käyttö kaikissa sääolosuhteissa
  • Testattu DIN VDE V 0682-417 -standardin mukaisesti
  • Linkit tuotteeseen ca

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Jännittemittari alueelta

Jännittemittari (KP-Test 5)

Sähköjärjestelmien parissa työskenneltäessä ihmisten turvallisuuden varmistaminen ja omaisuusvahinkojen ehkäiseminen ovat ensisijaisen tärkeitä. On ehdottoman tärkeää varmistaa, että jännitettä ei ole...