Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Takaisin luetteloon

Jännittemittari (KP-Test 5) PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Tuotekysely  

Sähköjärjestelmien parissa työskenneltäessä ihmisten turvallisuuden varmistaminen ja omaisuusvahinkojen ehkäiseminen ovat ensisijaisen tärkeitä. On ehdottoman tärkeää varmistaa, että jännitettä ei ole. PFISTERER-jännitteentunnistimissa yhdistyvät maksimaalinen luotettavuus ja helppokäyttöisyys yhdessä laitteessa. KP-Test 5 -tuoteperhe on tulosta vuosikymmenten kokemuksestamme käytännönläheisten turvalaitteiden kehittämisessä.

Luotettava itsetesti
KP-Test 5 -sarjan jännitteenilmaisimet suorittavat automaattisen itsetestauksen, kun ne kytketään päälle. Jännitteenilmaisin antaa valmiussignaalin vain, jos tämä testi on onnistunut ja laite toimii oikein. Käyttäjä voi siis olla täysin varma, että jännitteenilmaisin toimii kuten pitääkin. Vertailumittausta ei tarvita.

Kaksinkertainen varmuus
Testituloksen selkeä ilmoittaminen on tärkeää onnettomuuksien ehkäisemiseksi. Siksi PFISTERER käyttää KP-Test 5:ssä hyväksi havaittua kaksinkertaista visuaalista ja akustista merkkivalojärjestelmää. Jos käyttöjännitettä ei ole, ilmaisimessa palaa vihreä jatkuva valo ilman merkkiääntä. Mutta jos "käyttöjännite on olemassa", kuusi punaista LED-valoa vilkkuu ja merkkiääni kuuluu.

Varustettu jokaiseen tehtävään
Olipa kyse sitten ahtaista tiloista tai ulkotiloista, auringonpaisteesta tai sateesta, lumesta tai pakkasesta - KP-Test 5 antaa luotettavia tuloksia kaikissa ympäristöolosuhteissa. Erityisen voimakkaat LEDit takaavat selvästi näkyvän signaalin - myös kirkkaissa valoissa tai voimakkaassa auringonvalossa. Äänimerkin äänenvoimakkuuden ja taajuusalueen ansiosta akustinen signaali kuuluu selvästi myös meluisissa tai tuulisissa ympäristöissä.

Oikea laite ikuiseen sovellukseen
KP-Test 5 -tuoteperhe tarjoaa oikean jännitteenilmaisimen ikuiseen sovellukseen. Keski- tai suurjännite, vaihto- tai tasasähkö, käytettäväksi ilmajohdoissa, kytkinlaitoksissa, sähköasemilla tai rautatiejärjestelmissä. Kaikki laitteet sovitetaan yksilöllisesti asiakkaidemme tarpeisiin. PFISTERER tarjoaa ratkaisuja kaikille jännitetasoille 1-420 kV vaihtojännitteestä.

Edut
  • Luotettava itsetesti
  • Vertailumittausta ei tarvita
  • Selkeä signalointi
  • Visuaalinen ja akustinen signaali
  • Käyttö kaikissa sääolosuhteissa
  • Testattu standardin EN 61243-1 mukaisesti
  • Monikielinen laitemerkintä

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Jännittemittari alueelta

Etäisyysjännitetesteri rautatie- ja EVU-sovelluksiin (KP-Test 5D dual )

Ennen korjaus- ja huoltotöitä on noudatettava viittä turvallisuussääntöä. Yksi niistä on "tarkista, ettei jännitettä ole". Tämä edellyttää laitteita, jotka ilmaisevat selvästi ja luotettavasti jännite...