Luettelo

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Takaisin luetteloon

3D-mittausjärjestelmät (ACCURA) Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tuotekysely  

Ratkaisu, joka kasvaa kanssasi

Ovatko suorituskyky ja tarkkuus tärkeimpiä prioriteetteja? ZEISS ACCURA voidaan räätälöidä tarpeisiisi - ja budjettiisi - sopivaksi laajan kokoonpanovalikoimansa ansiosta. Lisäksi modulaarinen rakenne tekee järjestelmästä tulevaisuudenkestävän: ACCURAa voidaan muuttaa kokoonpanoa, antureita ja ohjelmistoa koskevien muuttuvien vaatimusten mukaan.

Tulevaisuuden kestävä

Modulaarisen rakenteensa ansiosta ZEISS ACCURA on valmis vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksiin. Se kasvaa laitteistoja, antureita ja ohjelmistoja koskevien vaatimusten mukaan. Esikaapelointi kosketus- ja optisia antureita sekä skannausta varten tekee ZEISS ACCURAsta välittömästi monianturikelpoisen.

Pieni paino, korkea dynamiikka

Teräksestä ja alumiinista valmistettu ZEISS ACCURA -silta on erittäin jäykkä mutta silti ohut. Alumiinielementit on pinnoitettu ZEISSin CARAT-teknologialla lämpötilavakavuuden ja käyttöiän parantamiseksi. Liikkuvien osien pienentynyt paino parantaa koneen dynaamista jäykkyyttä.

Lämpötila-alue 20ºC - 26ºC

ZEISS ACCURA -silta on päällystetty Foam-eristystekniikalla, joka on uudenlainen korkean suorituskyvyn eristys. Kotelon kannet takaavat maksimaalisen eristyksen ja minimaalisen paksuuden. Näin käyttäjä voi valita mittauslaboratorion lämpötilan 20ºC ja 26ºC väliltä.

Huoltoystävällinen rakenne

Kaikki sillan kotelopaneelit voidaan irrottaa ja asentaa uudelleen vain muutamalla toimenpiteellä. Tämä vähentää huoltoon tarvittavaa aikaa ja lisää koneen käytettävyyttä.

Tarkkuutta nurkkiin asti

ZEISS ACCURAn jokaisessa koossa on maksimoitu mittausalue. Tämä takaa mittaustarkkuuden kulmiin asti.

VAST-navigaattori

ZEISS ACCURA on vakiona varustettu VAST-navigaattoritekniikalla, joka mahdollistaa entistä nopeamman kalibroinnin, lähestymisen ja skannauksen sekä paremman tarkkuuden.

Lisävarusteena saatava High-dynamic-paketti

High-dynamic Package tekee ZEISS ACCURAsta nopean mittauskoneen. Se mahdollistaa jopa 800 mm/s:n liikenopeuden. Suuren nopeuden vuoksi koneen mittausalue vaatii lisäsuojausta. Laserkeilaimet valvovat suojavyöhykettä koneen ympärillä. Jos joku tunkeutuu suojavyöhykkeelle, ZEISS ACCURA hidastaa välittömästi. Nopeat mittaustoiminnot käynnistyvät automaattisesti uudelleen, kun vyöhyke on tyhjennetty. Tämä turvatekniikka sisältyy High-dynamic-pakettiin.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita 3D-mittausjärjestelmät alueelta

3D-mittausjärjestelmät (CONTURA)

Kompaktiluokan referenssikone

CONTURA - ZEISSin laaja alusta joustavaan, luotettavaan ja tinkimättömään laadunvarmistukseen. Uusin sukupolvi on entistäkin tarkempi ja tarjo...

3D-mittausjärjestelmät (XENOS)

Viite

ZEISS XENOS on kotonaan kaikkialla, missä vaaditaan maksimaalista tarkkuutta - tutkimuslaitosten mittauslaboratorioissa, ilmailu- ja avaruusteollisuudessa ja optisess...

3D-mittausjärjestelmät (MMZ T)

Kiehtova yhdistelmä mittausaluetta ja tarkkuutta.Ihanteellinen suurille hammaspyörille.

Jopa 14,8 m³:n mittausalueella MMZ T -mallisto on Carl Zeissin pöytäsiltatyyppi...

3D-mittausjärjestelmät (MMZ E)

Ihanteellinen suurten osien lattian tasoon kuormaamiseen.

MMZ E -porttimittalaitteet ovat ihanteellisia lattiakuljettimilla kuljetettavien työkappaleiden tarkastukseen, sil...

3D-mittausjärjestelmät (MMZ G)

Verraton suuruus

MMZ G -malliston suuret siltatyyppiset koneet täyttävät korkeimmat vaatimukset: niissä on Carl Zeissin tarjoamien mittauskoneiden suurin mittausalue ja ver...