Luettelo

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

Koskien Hans Körber GmbH

KÖRBER edustaa erikoisosaamista, laatua, asiakasläheisyyttä ja luotettavuutta - saksalaiseen "mittelstandiin" kuuluvan perheyrityksen vankalla perustalla. Nämä ovat arvot, jotka ohjaavat päivittäistä toimintaamme.

Pitkäaikainen läsnäolomme markkinoilla on antanut meille erikoisosaamista, joka näkyy paitsi vertaansa vailla olevassa tuotetuntemuksessamme, myös tietämyksessämme asiakassovelluksista ja markkinoista yleensä.

Tuotteidemme laatu ei ole sattumaa, vaan pikemminkin tulosta tuotetuntemuksemme yhdistämisestä työntekijöidemme korkeaan pätevyyteen ja prosessiemme korkeisiin teknisiin standardeihin.

Keskitymme asiakkaidemme tarpeisiin. Läheisyys ja jatkuva vuoropuhelu antavat meille mahdollisuuden ymmärtää heidän sovelluksiaan ja haasteitaan - ja olemme aina käytettävissä ongelmanratkaisijoina.

Luotettavuus tarkoittaa meille yhteistyötä sellaisten kumppaneiden kanssa, jotka ovat luotettavia ja reiluja kaupallisessa toiminnassaan. KÖRBER on edistänyt tällaista yhteistyötä yli 100 vuoden ajan - asiakkaiden, toimittajien ja työntekijöiden kanssa.

KÖRBER-brändin menestys on peräisin itsenäisen perheyrityksen yrittäjäperinteestä, jossa johdonmukaisuus ja vastuullisuus ovat yrityskulttuurin keskipisteitä. Tämän takaamme nimellämme - sekä tänään että tulevaisuudessa.

Erityiset ratkaisut

Hankkeen erityisvaatimukset voivat olla monenlaisia. Markkinatuntemuksemme yhdistettynä valmiuksiimme ja kokemukseemme tekee meistä ihanteellisen kumppanin, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja han...

Kääntökorkki

Voimme valmistaa kaiken, mikä auttaa ratkaisemaan ongelmasi - tehtaiden standardien mukaan valmistetuista haarakyynärnojista haarasatuloiden, laippareunojen, kyynärnojien ja kääntökorkkien kautta a...

Putkentaivutustyöt

Yhdistämme manufaktuurin edut teolliseen tuotantoon. Asiakkaamme saavat räätälöityjä tuotteita, jotka ovat yhtä laadukkaita kuin suursarjatuotteet.

Pinta & lämpökäsittely

Lisälämpökäsittelyt (kuten normalisointi tai karkaisu) suoritetaan nykyaikaisessa, MPA-valvotussa hehkutusuunissamme

Lämpökäsittelypalvelut

Erikoistekniikoita, kuten pinta- ja lämpökäsittelyjä, voidaan soveltaa erityistarpeiden mukaan.

Lisälämpökäsittelyt (normalisointi, karkaisu) suoritetaan nykyaikaisessa hehkutusuunissamm...

Yhä monimutkaisemmassa maailmassa jatkuva muutos on välttämätöntä, jotta emme menettäisi kosketus...