Luettelo

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

Koskien HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA - kumppanisi tuotantokoneen parissa
Vuonna 1977 HEMA aloitti pienenä, muutaman työntekijän yrityksenä Seligenstadtissa. Nykyään yli 600 työntekijää työskentelee maailmanlaajuisesti toimipisteissä Saksassa, Italiassa, Romaniassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Kokeneiden myyntikumppaneiden kansainvälinen verkosto takaa tiiviin yhteyden asiakkaisiimme - maailmanlaajuisesti.

Laajan tuotevalikoimamme avulla tarjoamme sinulle kattavan tuotevalikoiman tuotantokoneen ympärille. Valikoimaamme kuuluvat suojausjärjestelmät, kiinnitys- ja jarrujärjestelmät sekä näköjärjestelmät.

Suojausjärjestelmät
Olemme yli 40 vuoden ajan valmistaneet suojausjärjestelmiä kaikenlaisiin koneisiin. Tarjoamme sinulle laajan tuotevalikoiman yksilöllisesti tarpeidesi mukaan valmistettuja palkeita, täydellisiä takaseinäjärjestelmiä, rullaverhoilujärjestelmiä ja esiliinoja, kierrejousia ja teleskooppisia teräsverhoiluja.

Kiristys- ja jarrujärjestelmät
Pneumaattisiin kiristys- ja jarrujärjestelmiimme kuuluu tuotteita pyörivään asentopuristukseen eri vaikutussuunnissa, tankokuormien nopeaan ja turvalliseen kiristykseen ja jarrutukseen tai translatorisiin sovelluksiin lähes kaikkiin lineaarisiin ohjausjärjestelmiin.

Katselujärjestelmät
Kolmannen tuotevalikoimamme, katselujärjestelmien, avulla tarjoamme koneen turvaikkunoita, pyöriviä ikkunoita ja LED-valaistusjärjestelmiä.

Desinfektiolaitteistot

Olemme kehittäneet HEVI GATEn desinfioimaan ostoskärryn kahvan nopeasti ja helposti. Laitteen yksinkertainen käyttö tekee ostoskärryn desinfioimisesta helppoa, kätevää ja vaivatonta kaikille.

Desinfektiolaitteistot (Clean-Ice)

Yksi elintarviketeollisuuden, kaupan ja myynnin suurimmista haasteista on hygieniamääräysten noudattaminen ja erityisesti haitallisten pöpöjen vähentäminen jään valmistuksessa.

Clean-Ice...

Ilmanphdistuslaitteet (Clean Air)

Vietämme suurimman osan elämästämme sisätiloissa, joissa hengitämme eniten ilmaa. Sisäilma voi kuitenkin olla jopa sata kertaa saastuneempaa kuin ulkoilma.

Esimerkiksi aikuinen ihminen h...

Ajolinjanpyyhkimet

Työstökoneiden ohjaustiet on pidettävä vapaina lastuista ja roskista. Siksi pyyhkimet ovat tärkeitä. Pyyhkimet on suunniteltu siten, että ne vievät mahdollisimman vähän tilaa.

Näitä pyyhk...

Kääntyvät ikkunamme vapauttavat näkymän
HEMA:n tehokkaat RotoClamp-kiinnitysjärjestelmät soveltuvat erinomaisesti koneiden akseleiden, pöytien ja kääntyvien päiden pyörivään kiinnitykseen. Koska kiinnitysjärjestelmä toimii vikasietoisella periaatteella, se kiinnittää akselit nopeasti ja suurella voimalla myös sähkökatkoksen sattuessa.