Luettelo

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Koskien Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnikin anturit ovat ensiluokkainen ratkaisu, kun asennot ja kulmat on mitattava äärimmäisen tarkasti. Vuosien varrella kartuttamamme mittaustekniikan asiantuntemus on vain yksi salaisuus menestystarinassamme, joka ulottuu aina vuoteen 1947 asti.

Menestyksemme perusta on rakennettu intohimolle tekniikkaa kohtaan sekä pakkomielteelle tarkkuutta ja luotettavuutta kohtaan. Se on myös ilomme älykkäiden ratkaisujen suunnittelussa, johon yhdistyy innostus uusiin materiaaleihin ja tuotantomenetelmiin. Tietenkin olemme myös jatkuvasti tietoisia siitä, miten tärkeää on tarjota hyvää neuvontaa ja ensiluokkaista palvelua, sillä pyrimme päivittäin optimoimaan mittausjärjestelmiämme.

Menestyksemme todellinen salaisuus on kuitenkin aina ollut intohimoinen pyrkimyksemme löytää paras mahdollinen ratkaisu kuhunkin yksittäiseen asiakassovellukseen. Varmistaaksemme, että olemme jatkossakin asiakkaidemme ensisijainen kumppani, keskitymme jatkossakin vahvuuksiimme, jotka ovat tehneet meistä menestyvän yrityksen, joka olemme nyt.

Kulma-anturit (RMB-3600)

Kosketukseton NOVOHALL Multiturn-kiertoanturi 36,5 mm:n kokometallikotelossa. Analogiset ja digitaaliset liitännät. Eri versiot kiinteänä tai onttona akselina ja raskaana.

Kulma-anturit (SP2500)

Kompakti, kosketukseton NOVOHALL-kiertoanturi redundanttiversiona autoteollisuuden sovellusalueille, kuten kaasuttimeen, kaasuläppään, EGR-venttiileihin, vaihteistoon tai kaasupolkimelle

Kulma-anturit (SP2800)

Kompakti, kosketukseton NOVOHALL-kiertoanturi analogisella tai PWM-lähtösignaalilla käytettäväksi vaativissa ympäristöissä, kuten moottorin ja vaihteiston lähellä olevissa autosovelluksissa.

Kulma-anturit (RSC6600)

Kosketukseton, kompakti ja kustannustehokas NOVOHALL-kiertoanturi, jossa on integroitu liitin.

Auton tunnistimet

Vaihteenvalinta-anturissa on integroitu prosessori, ja sitä käytetään vaihteenvaihdon asennon tunnistamiseen. Koska kyseessä on mekatroninen järjestelmä, tämä anturi koostuu mekaanisista komponenteist...

Signaalimuuntimet (MUP400)

potentiometristen antureiden osalta. Yksinkertainen teach-in-toiminto alku- ja loppupisteen mukauttamiseksi. Kytkettävä virta- tai jännitelähtö.

Signaalimuuntimet (MUP 080)

potentiometristen antureiden osalta. Perusversio, jossa on kiinteä lähtöalue, jännite- tai virtalähtö

Mittausmuuntajat (MUW)

Liitäntämoduuli TLH- ja LWH-sarjan asentoantureille, myös CAN-liitännällä. Liittimeen integroitu elektroniikka, joten korkea häiriönsieto signaalinsiirrossa myös pitkillä etäisyyksillä.

Auton tunnistimet

Poljinanturin havaitsemat tiedot välitetään sähkömoottorikäyttöiselle kaasuläpän asentajalle ohjaus- ja korjauselektroniikan avulla. Nykyinen kaasuläpän asento mitataan integroidulla tai mukautetul...

Liikeanturit

Sovellus:

Vankka räätälöity anturi, NOVOPADin kosketukseton induktiivinen mittausperiaate.

Liikeanturit (TFD 4000)

Erityisominaisuudet

- Kosketukseton, magneettinen mittaustekniikka

- Rajoittamaton käyttöikä mekaanisten kytkentöjen puuttumisen ansiosta - Kompaktit rakenteet

- Mittausalue...

Liikeanturit (TFC-4800 )

Edullinen ja kompakti

Uudet TFD-4000- ja TFC-4800-sarjan kosketuksettomat asentoanturit soveltuvat erinomaisesti 5-50 mm:n mittausetäisyyksiin. Nämä anturit tuottavat erittäin tarkkoja mitt...

25.10.2022 00:00

novotechnik 75 vuotta

Anturit lineaarista ja pyörivää mittausta varten

Novotech...

Vaikka kosketuksettomien prosessien kysyntä lineaarisen ja pyörivän mittaustekniik...

Novotechnik saa BRP-Rotaxin toimittajapalkinnon
Liikkuvien työkoneiden pyörivät anturit