Luettelo

Koskien Stingl Systems GmbH

leonhard Stingl perusti yrityksensä vuonna 1979 suuren yrittäjähengen ja vuosikymmenien kokemuksen myynnin ja rakentamisen alalla hissialalla. Siitä lähtien dynaaminen perheyritys on kehittynyt tasaisesti ylöspäin.

Nykyään Heilbronnin lähellä sijaitseva Stingl GmbH palvelee asiakkaita Saksassa, kun taas Stingl Systems GmbH harjoittaa kansainvälistä liiketoimintaa. Jos etsit asiantuntijaa kiinnitystekniikan ja kuilulaitteiden erikoisalalta sekä hissirakentamisen komponenttitoimittajaa, joka tarjoaa ratkaisun yhdestä paikasta, et voi välttyä Stingliltä. Moniin, usein pitkäaikaisiin asiakkaisiin kotimaassa ja ulkomailla kuuluvat hissiyritykset, rakennusliikkeet, hissijärjestelmien teolliset käyttäjät, laitoshuoltoyritykset ja mineraaliöljyteollisuus. Olipa kyseessä sitten maailman johtava hissivalmistaja tai yhden miehen yritys - he kaikki arvostavat omien ja kaupallisten tuotteidemme korkeaa laatua ja hyötyvät poikkeuksellisesta tietotaidostamme, joka lupaa ja takaa maksimaalisen turvallisuuden.

Tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja tarjoamme vakiotuotteiden lisäksi räätälöityjä, käytännöllisiä ratkaisuja, jotka vakuuttavat pitkällä aikavälillä. Räätälöidyt palvelumme tarveanalyysistä ja erikoisrakentamisesta just-in-time-rakentamispalveluun tekevät meistä arvokkaan kumppanin asiakkaillemme. liiketoimintamme lisäksi otamme vastuuta maailmasta, jossa elämme. Perinteisenä yrityksenä ja VDMA:n jäsenenä tuemme aloitetta "Kiitos, vapaakauppa" vaurauden, edistyksen, hyvien työpaikkojen, monimuotoisuuden, rauhan ja elämisen arvoisen tulevaisuuden puolesta.

Valoportit (STG-128)

Valoristikkopari, joka koostuu seuraavista osista:

  • lähetin ja vastaanotin
  • 94 sädettä, 17 diodia,
  • mitat 2000 x 38 x 9 mm
  • Valoruudukon alue 20 - 1 841 mm

LED-sarjat (INPLES)

Korvaamalla vanhat matala- ja vakiojännitelamput (esim. G/GU10 & M) tehokkailla suuritehoisilla LEDeillä:

  • Vähentää virrankulutusta jopa 90 %
  • Lamppujen käyttöikä pitenee ku...

LED ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo (INPLES)

Täydelliset sisäänrakennetut ratkaisut:
INPLES - ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo
KIT4 - täydellinen ohjausyksikkö, max. 20 W, tulo 230 V, 50/60 Hz, lähtö: 10,5 V, 1,8 A

LED-putket

Edut:

  • T8- ja T5-muodot saatavilla
  • Alhainen virrankulutus
  • Käyttöikä: noin 30 000 h
  • Suuri valoteho
  • Ei myrkyllisiä ja ympäristöll...

LED-spotit (Premium Line)

Edut:

  • LED-valaisin voidaan helposti vaihtaa yhdessä vakauttavan virtalähteen kanssa G/GU & M - valojen korvaajaksi
  • Saatavana on erilaisia valonheittokul...

Valonohjaimet

Esimerkiksi konehuoneasema, valoanturi, iskunkestävä pistorasia, sis. valonohjaus (pulssirele) ja kuittausvalo, 10 m:n syöttökaapelilla tai ilman.

Muut kaapelipituudet mahdollisia.

Kuiluvalaistukset

Räätälöidyt ratkaisut sinulle: valaisimien nopea asennus, kaapelien nopea asentaminen (ei tarvita kaapelikanavia, kiinnittimiä tms.) ja kytkentävalmius.

Yksityiskohtaiset tiedot:

Pääkatkaisimet

Virransietokyky 25-100A, sopii etu-, jalka- ja DIN-ohjauskiskoasennukseen. Punainen andle, keltainen kontrastipinta.

Saatavana on versioita, joissa on 2, 3 tai 4 tappia, keskuslukituspultti...

Hätäkatkaisimet

esim. hätäpysäytyskytkin EN 81:n mukaisessa kotelossa, hätäpysäytyskytkin 40 mm, 1 NC, EN 81:n mukaisella kytkimen asennon ilmaisimella, kierto- tai vetokytkimellä. Saatavana myös esiasennetulla kaape...

Ei-ulkona-painikkeet

esim. hätäpuhelupainike kotelossa, hätäpuhelun välittämiseen, sienipainike keltainen, 40 mm, 1 NO, häkkikiinnike, symboli: Hätäkutsukello. Saatavana myös esiasennetulla kaapelilla eri pituuksina (esim...

Valokytkimet

Yksittäinen, syöttökaapelilla tai ilman syöttökaapelia eri pituuksina.

Ainutlaatuinen raitisilman syötön ja samanaikaisen ionisoinnin yhdistelmä Keimaton ilma ja pinnat Vähän huoltoa ja minimaalinen virrankulutus Yksinkertainen ja nopea asennus huoltoyhtiönne toimesta

Yhä useammat laitteet ovat yhteydessä toisiinsa matkaviestinnän kautta. Jatkuva sa...