Luettelo

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

Koskien WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

25 vuotta sitten tapahtuneen perustamisensa jälkeen WSW:stä on tullut yksi Euroopan suurimmista liukulaakereiden, sauvapyörien, erikoislaakereiden ja monien muiden erikoisosien toimittajista.

Lisäksi olemme laajentaneet järjestelmätoimintaa jatkuvasti viime vuosina, joten WSW on nykyään pätevä kokonaisten komponenttien ja räätälöityjen tuotteiden toimittaja eri teollisuudenaloille.
WSW:n filosofia lyhyesti:

WSW - paras ratkaisu

Filosofiamme on valmistaa ja myydä vain korkealaatuisia tuotteita hyväksyttävään hintaan. Tuotteet valmistetaan käsityönä kansallisissa ja kansainvälisissä tuotantolaitoksissa WSW:n piirustusten ja ohjeiden mukaisesti ja jatkuvassa valvonnassamme.

Johtavat alkuperäislaitevalmistajat, jotka toimivat eri konepaja-, auto- ja energiantuotantoaloilla, käyttävät jo tuotteitamme. Asiakkaamme arvostavat erityisesti palveluamme, laatuamme sekä hinta-laatusuhdettamme. Varsinkin aikoina, jolloin kilpailu kiristyy ja hinnat laskevat jyrkästi, hinta vaikuttaa jossain vaiheessa tuotteiden laatuun. WSW:lle laatu on kuitenkin tärkein kriteeri, sillä haluamme taata tuotteillemme ja asiakkaillemme parhaan mahdollisen turvallisuuden nyt ja tulevaisuudessa.

Erikoisosat piirustuksen mukaan

Vakiotuotteiden myynnin lisäksi erikoisosien kehittäminen piirustusten mukaan yhteistyössä asiakkaidemme kanssa on osa palveluamme.

Urakuulalaakerit

Pienimmistä kuulalaakereista erityisesti kehitettyihin erikoisosiin

Tarkkuusvierintälaakerit

WSW:llä on myös laaja valikoima vierintälaakereita. Monen vuoden kokemuksen ja kansallisten ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta on mahdollista toimittaa lähes...

Surface Coatings

Palveluvalikoima:

-
Sinkki-rautaseokset
- Sinkki-nikkeliseokset (960h SS-testi
DIN EN ISO 9227 mukaan)
- Passivointi
- Tiivistys
- Terminen r...

Takokappaleet

WSW on erikoistunut monenlaisiin tuotteisiin.
Korkean tehokkuuden ja laadun saavuttamiseksi olemme ottaneet käyttöön Lean-tuotannon. Tärkeimpiä kilpailuetujamme ovat 5 erilaista joustavaa taon...

Voiderasvat

Tarjoamme vakiona 5 rasvaa, jotka voidaan toimittaa eri kokoisissa säiliöissä. Tarjoamamme rasvat kattavat 95 % käyttökohteista. Nämä voiteluaineet on kehitetty erityisesti pallomaisia liukulaakere...

Jälkivoiteluyksikkö (WLUB120)

taloudellinen

  • helppo asennus ja käyttöönotto automaattinen voitelu ympärillä
  • voiteluaineen optimaalinen annostus
  • Laadukkaasta voiteluaineesta koos...

WSW:n perustamisesta vuonna 1982 lähtien olemme kehittyneet jatkuvasti. Nykyään yritys on yksi Eu...