Luettelo

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

12.08.2021 00:08

Robustia kooderia etsitään ja löydetään

Sendix Plus -modulaarinen kooderialusta muuntaa luettelotuotteet sovelluksiksi

Teollisuudessa, jossa ympäristöolosuhteet ovat erityisen ankarat, enkooderit ovat välttämättömiä asennon, nopeuden ja nopeuden mittaamisessa. Jos kuitenkin sähkömekaanisiin laitteisiin suhteutetaan kuumimmat lämpötilat, voimakkaat iskut ja tärinät sekä pöly, syövyttävät kemikaalit tai sitkeä muta, joita sovellusten on kestettävä, näyttää siltä, että tässä on perustavanlaatuinen ristiriita: Erittäin tarkan ja täsmällisen mittauksen ja ympäröivien komponenttien erityisen vankan rakenteen välinen ristiriita. Tarkemmin sanottuna: Toisaalta tarkkuusmekaaniset kooderit, joissa on filigraaninen rakenne, akselit ja laakerit. Toisaalta raskaat koneet, jotka eivät pysähdy graniitille tai teräkselle.

Modular sopii parhaiten Inkrementaaliset kooderit ovat vakiinnuttaneet asemansa liikkuvan automaation alalla, kuten monilla muillakin teollisuudenaloilla, joilla ympäristöolosuhteet ovat erityisen ankarat. Vaatimukset ovat kasvaneet valtavasti viime vuosina. Jatkuvasti lisääntyvät toiminnot, työprosessin tehokkuuden ja laadun vaatimukset edellyttävät tehokasta ja ennen kaikkea skaalautuvaa automaatiojärjestelmää. Sillä yhtä erilaiset kuin sovellukset, niin erilaiset ovat myös käyttäjien vaatimukset. Täydellistä kooderia kaikkiin tapauksiin ei ole olemassa. Täydellinen modulaarinen kooderijärjestelmä voi kuitenkin olla olemassa: modulaarinen tuotevalikoima, jossa on räätälöityjä vaihtoehtoja jokaiseen sovellukseen, jopa äärimmäisiin olosuhteisiin. Helppo löytää ja kustannustehokas toteuttaa.

Sendixin pitäisi olla mukana Jotta luettelotuotteesta voidaan luoda räätälöity ja toimiva sovellus, Kübler luottaa skaalautuvaan, modulaariseen tuotevalikoimaan, jota voidaan laajentaa tarpeen mukaan ja joka ehdottaa ymmärrettävästi parasta ratkaisua. Modulaarinen tuotevalikoima perustuu hyväksi todettuun Sendix-kooderisarjaan, joka on tullut tunnetuksi monilla teollisuudenaloilla suojatun, täysin lukitun laakerirakenteensa ansiosta, ja siitä on tullut Sendix Plus. Sendix Plusissa yhdistyvät maksimaalinen kestävyys ja maksimaalinen modulaarisuus. Ainutlaatuinen Safety-Lock™-rakenteinen Sendix-laakerikokoonpano, joka on saatavana sekä akseli- että onttoakselivaihtoehtona, toimii luotettavasti ja ennen kaikkea vikasietoisesti myös ääriolosuhteissa. Sendix-enkooderit edustavat erityisen suuria, korkealaatuisia kuulalaakereita, joissa on optimaalisesti mitoitetut välykset.

Optimaalinen variantti nopeasti ja kustannustehokkaasti Tämän äärimmäisen vankan laakerirakenteen, jota jatketaan Safety-Lockplus™-mallissa, Sendix-enkooderit kestävät iskuja, tärinää ja asennusvirheitä. Ne edustavat nyt entistäkin vankempaa kestävyyttä ja soveltuvat erityisesti vaativiin ulkokäyttöön eri asteikolla. Modulaarisen linjan tavoite: jos tarvitaan vankka kooderi, optimaalinen vaihtoehto yksittäiseen sovellukseen määritetään nopeasti ja aina kustannuksia silmällä pitäen.

Lisää uutisia

Odotamme innolla tapaamistamme

Sindex-messuilla Bernissä


Halli...

Uudet PROFIsafe-enkooderit Industrial Ethernet -alustalla.
Industrial Ethernet on yhä t...

MittapyöräjärjestelmätJärjestelmät nopeudenmittaukseen, asennon tun...

Varhaisessa vaiheessa käytyjen teknologiakeskustelujen ansiosta on syntynyt tulevaisuuden ratkaisu, joka tuo lisäarvoa.
Sovellukseesi sopivat kiertokooderit, langalla toimivat kooderit ja LCD-kosketusnäytöt.