Luettelo

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

15.10.2021 01:10

IO-Link - Teollisuus 4.0:n ovenavauslaite

Sovellukseesi sopivat kiertokooderit, langalla toimivat kooderit ja LCD-kosketusnäytöt.

IO-Link on vakiintumassa yhä enemmän markkinoille - ja suuntaus on kasvava. Nykyään IO-Linkiä käytetään työstökoneissa, tuotantolinjoissa, intralogistiikassa ja pakkauskoneissa. IO-Link merkitsee yksinkertaisuutta, kustannusten vähentämistä ja lähtökohtaa tulevien teollisuus 4.0 -konseptien toteuttamiselle. Küblerin IO-Link-tuotteet avaavat uusia mahdollisuuksia sovellukseesi. Anna meidän tehdä nykyisistä tai uusista koneistasi/laitoksistasi tulevaisuudenkestäviä. IO-Link-asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään.

Hyödyt Küblerin IO-Link-tuotteiden avulla

Aika- ja kustannussäästöt
IO-Link-tuotteet ovat havaittavissa jo asennuksen / käyttöönoton aikana. IO-Link-tiedonsiirron epäherkän siirron ansiosta siihen käytetään yksinkertaisia ja suojaamattomia kaapeleita. Küblerin tuotteet liitetään standardoitujen M8- tai M12-teollisuusliittimien avulla. Älykkäiden antureiden parametritiedot tulevat suoraan ohjaimesta, joten niitä ei tarvitse parametroida manuaalisesti. Tuloksena on nopeammin käyttövalmis kone.
Tehokas tuotanto Smart Sensor Profile -profiilin ansiosta
Käyttäjät voivat joustavasti ja nopeasti optimoida koneensa tai koko tuotantonsa tarpeidensa/vaatimustensa mukaiseksi käynnissä olevan käytön aikana. Tämä on mahdollista IO-Linkin Smart Sensor Profile -profiilin avulla. Ennalta määritettyjen profiililuokkien ja niitä vastaavien tallennettujen toimintolohkojen ansiosta anturin vaihtaminen tai siirtyminen saman profiililuokan toiseen anturitekniikkaan tai muut mittausarvojen säädöt voidaan toteuttaa nopeasti ja helposti.

Voidaan käyttää itsenäisesti
Käyttämällä IO-Linkiä valitset standardoidun ja kenttäväylästä riippumattoman liitännän, joka mahdollistaa suoran viestinnän ohjaimelta alimmalle automaatiotasolle pisteestä pisteeseen -yhteytenä. IO-Link-mastereiden avulla voidaan näin ollen verkottaa laaja valikoima IO-Link-laitteita lähes kaikissa kenttäväylä- ja ohjausjärjestelmissä.
Etädiagnostiikka ja kunnonvalvonta
Koska IO-Link-laitteen prosessitiedot toimitetaan selkokielisenä tekstinä, huoltoteknikot voivat saada syvällisen käsityksen prosesseista ja sovelluksista. Tämän seurauksena korjaukset voidaan aloittaa ennakoivasti ja luoda uusia kunnossapitokonsepteja. Sillä on myös myönteinen vaikutus etähuoltoon, koska se voidaan järjestää helpommin IO-Link-viestinnän avulla.

Teollisuus 4.0 / IIoT-valmius
Verkottuneet ja älykkäät tuotteet ovat teollisuus 4.0:n edellytys. Küblerin IO-Link-tuotteet Ne pystyvät sanomaan: "Kuka minä olen? Missä olen? Miltä minusta tuntuu?". Senosren on klassisen mittaustehtävän ja mittausarvojen lähettämisen lisäksi tuotava mukanaan myös muita toiminnallisuuksia tuotteiden verkottamiseen ja lisätietojen keräämiseen tai lähettämiseen. IO-Link tukee täysin Küblerin määrittelemiä "Industry 4.0 / IIoT ready -ominaisuuksia" (Connectivity, Identification, Diagnostics, Adaptability).

Tehokasta tuotantoa Smart Sensor Profile
ansiosta Käyttäjät voivat joustavasti ja nopeasti optimoida koneensa tai koko tuotantonsa tarpeidensa/vaatimustensa mukaiseksi käynnissä olevan käytön aikana. Tämä on mahdollista IO-Linkin Smart Sensor Profile -profiilin avulla. Ennalta määritettyjen profiililuokkien ja niitä vastaavien tallennettujen toimintolohkojen ansiosta anturin vaihtaminen tai siirtyminen samaan profiililuokkaan kuuluvaan toiseen anturitekniikkaan tai muut mittausarvojen säädöt voidaan toteuttaa nopeasti ja helposti.

Etädiagnostiikka ja kunnonvalvonta
Koska IO-Link-laitteen prosessitiedot toimitetaan tekstimuodossa, huoltoteknikot voivat saada syvällisen käsityksen prosesseista ja sovelluksista. Tämän seurauksena korjaukset voidaan aloittaa ennakoivasti ja luoda uusia huoltokonsepteja. Sillä on myös myönteinen vaikutus etähuoltoon, koska se voidaan järjestää helpommin IO-Link-viestinnän avulla.

Lisää uutisia

Odotamme innolla tapaamistamme

Sindex-messuilla Bernissä


Halli...

Uudet PROFIsafe-enkooderit Industrial Ethernet -alustalla.
Industrial Ethernet on yhä t...

MittapyöräjärjestelmätJärjestelmät nopeudenmittaukseen, asennon tun...

Varhaisessa vaiheessa käytyjen teknologiakeskustelujen ansiosta on syntynyt tulevaisuuden ratkaisu, joka tuo lisäarvoa.
Sendix Plus -modulaarinen kooderialusta muuntaa luettelotuotteet sovelluksiksi