Luettelo

Systea GmbH

06.10.2021 00:10

Risteilyterminaali Ostseekai

Vanhan ja uuden onnistunut yhdistelmä

Olipa kyseessä palkittu asuinkompleksi Tanskassa, erikoinen museorakennus Ranskassa tai vesitorni Luxemburgissa - kaikkialla maailmassa rakennusten omistajat, arkkitehdit, suunnittelijat ja julkisivujen asentajat valitsevat SYSTEAn ratkaisuja. Erityisesti edustavien rakennusten kohdalla turvaudutaan mielellään korkealaatuisiin ja kestäviin alusrakennejärjestelmiimme. Tämä osoittaa, että SYSTEAn ratkaisuja voidaan käyttää kaikenlaisissa rakennushankkeissa riippumatta siitä, ovatko ne liike-, asuin- vai julkisia rakennuksia.

Kielin sataman nykyisen Ostseekain terminaalin pohjoispuolelle rakennettiin toinen terminaali 3 700 m²:n alueelle. Uusi risteilyterminaali on suunniteltu yhdessä olemassa olevan terminaalirakennuksen kanssa osaksi kokonaisuutta. Rakennuksesta tulee liikkeiden heijastuma, sillä julkisivun pyöristetty muoto poimii kävijävirtojen ja kulkuväylien linjat ja integroi ne arkkitehtuuriin olennaisina osina.
Julkisivun ominaispiirteitä ovat suuret lasipinnat, jotka luovat läpinäkyvyyttä, sekä kaarevat ja näkymättömiin kiinnitetyt Alucobond-kasetit ullakolla ja sisäänkäyntialueella. Lisäksi alakatto suunniteltiin litteistä, näkyvästi kiinnitetyistä Alucobond-paneeleista.

Lisää uutisia

Aikakaudella, jolle on ominaista työvoimapula ja yhä lyhyemmät päätöksenteon määräajat hankekehit...

Kun ajattelee Berliinin Bauhausia, yhdistää sen automaattisesti Gropiukseen. Müller Reimann...

Välittömästi SYSTEA on saatavilla kaikkien BIMsystemsin waya-palvelussa olevien al...