Luettelo

Systea GmbH

30.09.2022 15:09

SYSTEA julkisivujärjestelmät digitaalisesti saatavilla BIM-sisältönä

Välittömästi SYSTEA on saatavilla kaikkien BIMsystemsin waya-palvelussa olevien alusrakennejärjestelmien BIM-sisällön kanssa. Suunnittelijat voivat sijoittaa ja konfiguroida järjestelmäratkaisut suoraan omaan CAD-järjestelmäänsä ja välittää valmistajalle tärkeitä tietoja tuotantoa varten. Tällä askeleella SYSTEA laajentaa digitaalista portfoliotaan yhteistyössä BIMsystemsin kanssa.

SYSTEA digitalisoi julkisivurakenteet BIM-sisällöksi tukeakseen suunnitteluprosessia optimaalisesti BIM:n avulla
BIM:n (Building Information Modelling) avulla rakennushankkeet voidaan digitalisoida alusta alkaen, ja suunnittelua, toteutusta ja infrastruktuuria koskevat tärkeät tiedot voidaan kerätä ja hallita niin sanotussa digitaalisessa kaksosessa. Käytännön toteutukseen tarvitaan muun muassa BIM-yhteensopivaa tietoa tietolähteenä. Suunnittelijoiden tukemiseksi digitaalisessa suunnittelussa ja rakentamisen digitalisoinnin edistämiseksi SYSTEA tarjoaa alusrakennejärjestelmiään BIM-sisällönä.

Huhtikuusta lähtien SYSTEAn tuotetiedot ovat olleet saatavilla BIM-sisältönä wayassa. waya toimii ArchiCAD- ja Revit-CAD-järjestelmien laajennuksena ja luo yhteyden suunnittelijoiden ja valmistajien välille. Rakennustuotteiden geometriatietojen lisäksi SYSTEA on integroinut BIM-sisältöön myös niihin liittyvän asiantuntemuksen. Tämän ansiosta wayan BIM-sisältö on ainutlaatuisen monipuolinen. BIM-sisällön perinteisen CAD-järjestelmään sijoittamisen lisäksi waya mahdollistaa BIM-tuotteiden konfiguroinnin. SYSTEAn BIM-sisältö on konfiguroitavissa verkossa, ja sitä voidaan muokata yksilöllisesti ennen kuin se integroidaan CAD-suunnitteluun liitännäisen avulla. Näin aikaa vievät manuaaliset säädöt CAD-järjestelmässä jäävät menneisyyteen.

Sen lisäksi, että BIM-sisältöä voidaan mukauttaa pitkälle, suunnittelijat säästävät aikaa digitoitujen alusrakennejärjestelmien etsinnässä, valinnassa ja sijoittelussa selkeän waya-käyttöliittymän ansiosta. SYSTEAn tuotepäällikkö Jürgen Walter on tyytyväinen tähän lähestymistapaan: "Me SYSTEAssa pyrimme jatkuvasti yksinkertaistamaan yhteistyökumppaneidemme jokapäiväistä työtä. BIMsystemsin kanssa meillä on kumppani rinnallamme, joka tukee meitä tässä. Alusrakennejärjestelmämme ovat yksilöllisiä ja korkealaatuisia. Tämä on otettava huomioon digitaalisessa hakemuksessa. Siksi luotamme BIMjärjestelmään, sillä se kartoittaa myös monimutkaisia järjestelmävaatimuksia ja on silti käyttäjän kannalta toimiva."

"Jatkuvasti monimutkaistuvassa maailmassa haluamme kaikella toiminnallamme helpottaa liikekumppaniemme jokapäiväistä työtä." Tämä motto on osa SYSTEAn missiota. Sekä julkisivujen alusrakenteiden valmistuksessa että digitaalisissa konsultointipalveluissa. Wayan avulla SYSTEA-kiinteistökonsultit voivat tarkastella suoraan suunnittelijoiden kyselyjä vastaavaa BIM-sisältöä, muokata sitä ja asettaa sen oikein suunnittelijan käyttöön. Yritys auttaa näin ollen suunnittelijoita tehokkaasti prosessissa ilman turhia toistoja.

Tulos: arkkitehdit, rakentajat ja ammattilaiset sekä taloyhtiöt hyötyvät häviöttömästä verkottumisesta BIM-suunnittelussa, neuvonnasta suoraan CAD-järjestelmässä, digitalisoiduista hanke- ja tuotetiedoista sekä osoitetarkasta tiedosta koko suunnitteluprosessin ajan.

SYSTEA varmistaa ajantasaisen ja oikean BIM-sisällön - milloin tahansa
BIMsystems käyttää olemassa olevia digitoituja materiaali- ja tuotetietoja SYSTEA BIM-sisällön digitoituna asiantuntemuksena. linya by BIMsystems -ylläpitoympäristön kautta nämä tuotetiedot kehitetään BIM-sisällöksi, ja valmistaja itse luo, hallinnoi ja päivittää niitä asiantuntemuksella sääntöjen ja logiikoiden muodossa. Tämä tarkoittaa, että wayan BIM-sisältö on aina ajan tasalla ja valmistaja voi toteuttaa sen. "Julkisivujen yksinkertaistamisesta tulee siten suunnittelijan todellisuutta - valmistajille ja suunnittelijoille.

Siksi julkisivuasiantuntija luottaa nyt BIMsystemsin wayaan. Koska BIM-järjestelmän korkea tehokkuus ja toimivuus SYSTEA:lle itselleen vakuuttavat: lyhyet läpimenoajat ja vähäinen työmäärä BIM-sisällön luomisessa "linya"-ylläpitoympäristön kautta.

waya on suunnittelijoille ilmainen kaikkine perustoimintoineen! Sen avulla he ja muut rakentamisen sidosryhmät voivat etsiä, muuntaa, konfiguroida ja sijoittaa BIM-sisältöä SYSTEAsta ja tehdä yhteistyötä kumppaneiden kanssa keskitetyssä tietomallissa. Asennus on mutkaton: Kun ilmainen lisäosa on ladattu ja asennettu, käyttäjien tarvitsee rekisteröityä vain kerran ilmaiseksi. Tämän jälkeen waya on käyttövalmis ja sitä voidaan ohjata suoraan CAD-järjestelmästä.

Lisää uutisia

Aikakaudella, jolle on ominaista työvoimapula ja yhä lyhyemmät päätöksenteon määräajat hankekehit...

Kun ajattelee Berliinin Bauhausia, yhdistää sen automaattisesti Gropiukseen. Müller Reimann...

06.10.2021 00:00

Risteilyterminaali Ostseekai
Vanhan ja uuden onnistunut yhdistelmä