Luettelo

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.04.2022 00:04

Massavirran säätö #redefined

Nopea ja vakaa, todistettu ja tarkka

Tutustu nyt: FLEXI-FLOW-sarja Bronkhorst High-Tech BV:ltä

Massavirran säädön aivan uusi taso....
"FLEXI-FLOW on uusin massavirtaussäätimen sarjamme. Tällä vallankumouksellisella laitteella emme pysty ainoastaan mittaamaan ja säätelemään kaasun virtausta ja lämpötilaa, vaan myös mittaamaan ja säätelemään prosessin ylä- ja alapuolista painetta yhdellä joustavalla laitteella . Tämä on massavirran säädön tulevaisuus."

"FLEXI-FLOW perustuu todella ainutlaatuiseen termiseen massavirran mittaustekniikkaan, jossa yhdistyvät nopeat ja vakaat siruanturit sekä toteuttamiskelpoinen ja tarkka ohitustekniikka. Ota selvää, miten se voi hyödyttää sinua." Vincent Hengeveld, FLEXI-FLOW-tuotepäällikkö

Stabiili kaasuvirtauksen säätö analyyttiseen instrumentointiin
Kaasun massavirtauksen säätimet ovat tärkeitä komponentteja monissa analyysitekniikoissa, kuten massaspektrometriassa, kromatografiassa, atomispektroskopiassa ja palamisanalyysissä. Kompakteja kaasuvirtausmittareita käytetään esimerkiksi syöttämään kaasuja törmäyskennoon (reaktiokennoon) osana ICP-MS-asennelmaa.

FLEXI-FLOW-kaasun massavirtaussäädin soveltuu hyvin näihin prosesseihin, joissa vaaditaan vakaata kaasuvirtauksen säätöä, kompaktiutta, lyhyen ja pitkän aikavälin vakautta ja yhteensopivuutta käytettävien kaasujen kanssa.



Lisää uutisia

mASS-STREAM™ -kaasuvirtamittarit ja -ohjaimet
IQ + FLOW® -sarjan laajentaminen mediaeristetyillä antureilla

Monilla markkinoilla on havaittavissa siirtyminen kohti miniatyrisointia. Esimerkiksi laboratorio...