Luettelo

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

20.10.2022 03:10

MC4-Evo stor: Laadukas DC-liitäntä akkuenergian varastointijärjestelmille (BESS)

Markkinajohtava Stäubli PV-liittimien MC4-valikoima sisältää nyt myös akkuenergian varastointijärjestelmille tarkoitetun DC-liitäntäisen MC4-Evo stor -liitäntäratkaisun.

Uusi MC4-Evo stor akkuenergian varastointijärjestelmien (BESS) liittämiseen täydentää MC4-Evo 2 -tuotesarjaa ja on tärkeä lisä 1500 V:n DC-tuotevalikoimaan.

Tämä invertterin ja varastojärjestelmän välinen pistokeliitäntä takaa helpon asennuksen ja takaa tunnetun, kestävän, pitkäikäisen ja häviöttömän liitäntälaadun, joka on sama kuin alkuperäisten MC4- ja MC4-Evo 2 DC-kaapeliliitäntöjen laatu aurinkosähköketjussa. Tässä Stäubli-energiavarastojen liitäntäratkaisussa on hyväksi havaitun MULTILAM-kontaktitekniikan lisäksi 45° käännetty vastinpinta, joka takaa vikasietoisen asennuksen. MC4-Evo storia ei ole mahdollista kytkeä MC4- tai MC4-Evo 2 -kaapelikytkentään, jota käytetään aurinkosähköjoukossa tai akun ulostulossa vaihtosuuntaajan DC-puolella.

Kuten kaikki Stäublin alkuperäiset MC4-liittimet, myös tämä BESS-liitäntäratkaisu, MC4-Evo stor, täyttää suojausluokan IP68 vaatimukset, joten se on erittäin kestävä tuote, joka takaa luotettavan ja pitkäaikaisen toiminnan myös vaikeissa käyttöolosuhteissa.

Uusi MC4-Evo stor -liitinratkaisu koostuu kaapeliliittimestä ja pinta-asennettavasta rasiasta, jotka molemmat asennetaan taajuusmuuttajaan ja akkuvaraajaan. TÜV- ja UL-sertifikaatit vahvistavat tuotteen laadun ja suorituskyvyn.

Lisää uutisia

SSA Terminals, LLC on ottanut käyttöön 33 terminaalitraktoria, jotka on suunniteltu nollapäästöisiä sähköajoneuvoja varten ja joissa on täysin automatisoidut suurikapasiteettiset pikalatausliittimet (QCC).
Ranskalainen kutomo investoi Stäubliin täyttääkseen ESG-vaatimukset