Luettelo

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

27.10.2023 01:10

Jacquard-kudonta - askelia kohti kestävyyttä

Ranskalainen kutomo investoi Stäubliin täyttääkseen ESG-vaatimukset

Ranskalainen kutomoyritys Les Tissages de Charlieu (LTC) on asentanut 40 uutta SX PRO Jacquard -konetta vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä. Kyseessä ei ole ensimmäinen Stäubli Jacquard-koneiden hankinta, mutta tällä kertaa investointi tehtiin osana LTC:n maailmanlaajuista ESG-strategiaa (Environment, Social and Governance).

Ympäristövaikutukset olivat LTC:lle tärkeä kriteeri, kun se valitsi näitä uusia Jacquard-koneita. Stäubli SX PRO -jacquardkoneet on suunniteltu pienempään virrankulutukseen, ja ne sopivat täydellisesti yrityksen kestävyys- ja ESG-tavoitteiden saavuttamiseen. Toinen tärkeä tekijä on Stäubli-jakkardikoneiden kestävyys. LTC:n tiloissa on Stäubli Jacquard-koneita, jotka ovat olleet käytössä yli 20 vuotta.

LTC:n hankkimat 40 uutta SX PRO Jacquard-konetta asennettiin uusiin kudontakoneisiin, joita yritys käyttää pääasiassa kierrätyslankojen käsittelyyn osana kiertotalouden skenaariota. LTC ja Stäubli edistävät tekstiiliteollisuuden vihreämpää tulevaisuutta: LTC maailmanlaajuisella ESG-strategiallaan ja Stäubli erittäin tehokkailla, energiaa säästävillä ja kestävillä ratkaisuillaan.

Lisää uutisia

SSA Terminals, LLC on ottanut käyttöön 33 terminaalitraktoria, jotka on suunniteltu nollapäästöisiä sähköajoneuvoja varten ja joissa on täysin automatisoidut suurikapasiteettiset pikalatausliittimet (QCC).
Markkinajohtava Stäubli PV-liittimien MC4-valikoima sisältää nyt myös akkuenergian varastointijärjestelmille tarkoitetun DC-liitäntäisen MC4-Evo stor -liitäntäratkaisun.