Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

30.01.2023 00:01

Dunkermotorenin uuden lineaarimoottorisarjan aloitus

AMETEKin tuotemerkki Dunkermotoren esittelee SL 38 -tuoteperheen avulla uuden lineaarimoottorisarjan "ServoLinear" ensimmäisen koon. SL-tuoteperhe tekee vaikutuksen suurella suorituskyvyllä ja joustavuudella. SL 38 -moottoreiden vahvuudet ovat erityisesti niiden nopeudessa, voimassa ja kiihtyvyydessä.

Uusien lineaarimoottoreiden huippuvoimat ovat jopa 3700 N yli 200 m/s2 kiihtyvyydellä. Sovellukset, joissa on aiemmin käytetty hitaita karamoottoreita tai epätarkkoja hihnakäyttöjä, voidaan nyt ajaa paljon nopeammin ja tarkemmin uudella SL 38:lla, jolloin sovelluksen tuotos kasvaa merkittävästi.

Erilaisten teollisuussovellusten moninaisiin vaatimuksiin vastaamiseksi SL 38:sta on kehitetty yhteensä viisi versiota. Ne kaikki perustuvat samaan perusmoottoriin, joka on mukautettu vastaamaan kunkin sovellusalueen erityisvaatimuksia. Komponentista alkaen se asennetaan esimerkiksi "käyttövalmiina" moduulina tai TwinGuide-versiossa kiertymisen estävän asennuslevyn kanssa. SL 38 on saatavana myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuna versiona vaativiin ympäristöolosuhteisiin tai elintarviketeollisuudessa käytettäväksi. Tässä vaihtoehdossa on yhtenäiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut pinnat, kuusikulmaiset ruuviliitokset ja erityiset hygieeniset tiivisteet, jotka takaavat jopa IP69K-suojausluokan.

Erityisominaisuus, joka on saatavana kaikissa versioissa, on valinnainen vesijäähdytysjärjestelmä, jonka avulla moottoreiden jatkuvat voimat voidaan kaksinkertaistaa.

SL 38 -tuoteperheen eri versiot mahdollistavat ServoLinear-tuotteen erittäin joustavan käytön. Suuria voimakapasiteetteja tarvitaan esimerkiksi erikoiskoneiden rakentamisessa. Kiihtyvyys ja korkeat nopeudet puolestaan takaavat lyhyemmät sykliajat ja näin saavutetaan tuotannon kasvu. Tämä tarkoittaa, että tuotantoprosessit voidaan suorittaa paljon nopeammin ja tarkemmin. ServoLinear-sarjaan lisätään lähitulevaisuudessa lisäkokoja, esimerkiksi tiukkojen asennustilamääräysten mukaiseen käyttöön, jolloin suorituskykyalue on entistäkin laajempi.

Lisää uutisia

Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...

Dunkermotorenin uusi korkean resoluution kooderi korkeimpiin tarkkuusvaatimuksiin
16.-18. huhtikuuta 2024 Frankfurtin messukeskuksessa osastolla A171.
Nexofoxin MotionCode-ohjelmointiympäristön uudistuksen myötä älykkäiden moottoreiden ohjelmointi on nyt entistäkin helpompaa, eikä hajautetuille automaatioarkkitehtuureille ole enää rajoja.

Laajasti käytetty ja monipuolinen - AMETEKin tuotemerkin Dunkermotorenin BG 75 -harjaton moottori...