Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

07.03.2023 01:03

Yksinkertaista ja tarkkaa - Dunkermotoren ja MAE esittelevät kustannustehokkaan dGo-ohjauselektroniikan askelmoottoreille

Tuotesuunnittelijat ja ostopäälliköt eivät useinkaan ole samaa mieltä saman tuotteen käytöstä. Dunkermotorenin ja MAE:n, jotka molemmat ovat AMETEKin tuotemerkkejä, uudella dGo-käyttöelektroniikalla varustetut askelmoottorit ovat kuitenkin onnistuneet tässä.

Suunnittelijat pitävät kompaktista rakenteesta yhdistettynä suureen vääntömomenttiin ja yksinkertaiseen, tarkkaan ohjaukseen. Ostopäälliköt ovat tyytyväisiä alhaisiin kustannuksiin.

Askelmoottorit eivät ole pitkään aikaan olleet kovin suosittuja. Mekaaninen rakenne, nopeus-, ylikuormitus- ja meluvaatimukset ovat usein olleet poissulkevia kriteerejä. Kehittyneiden algoritmien ansiosta nämä rajoitukset kompensoidaan nykyään elektronisesti, joten askelmoottorit kokevat parhaillaan todellisen renessanssin. Dunkermotoren ja MAE tarjoavat tälle alalle uuden taajuusmuuttajaratkaisun, joka tekee vaikutuksen suorituskyvyllään ja yksinkertaisella ohjauksellaan.

Kooltaan NEMA 17, 23 ja 34 olevien MAE-moottoreiden Dunkermotoren dGo -ohjauselektroniikkaa ohjataan yhdellä taajuusignaalilla nopeutta varten ja yhdellä ohjaussignaalilla (Step & Direction). Yksinkertainen taajuusgeneraattori asiakkaan puolella riittää nopeuksien asettamiseen yli 10 000:1-suhteella! Ja kaikki tämä ilman, että asemointitarkkuudesta tarvitsee tinkiä. Elektroninen mikroaskellus mahdollistaa jopa 12 800 esiasetettua asentoa kierrosta kohti.

Jos liikettä ei tarvita, elektroniikka vähentää käyttövirtaa kompensoidakseen perinteisten askelmoottoriohjausten heikkouksia. Lisäksi algoritmit takaavat esimerkiksi erittäin hiljaisen toiminnan erityisesti alhaisilla nopeuksilla. Jopa huomaamattoman ylikuormituksen yhteydessä tapahtuvan huomaamattoman askelhäviön ongelma, joka oli aiemmin "haamu", on nyt ratkaistu elektronisen askelhäviön tunnistuksen ansiosta.

Askelmoottoreiden uuden dGo-ohjauselektroniikan sovellusalue ulottuu tarkoista annostelupumpuista, portaaliportaista tai pick & place -järjestelmistä pakkaus- ja merkintälaitteisiin. Uusi elektroniikka osoittaa vahvuutensa erityisesti laiterakentamisessa, jossa kompakti rakenne ja yksinkertaiset ohjaukset ovat olennaisia.... Näin uudet tuotteet teollisessa valmistuksessa, laitevalmistuksessa, lääketieteellisessä tekniikassa ja intralogistiikassa voivat saada merkittävää hyötyä.

Kuten kaikissa Dunkermotorenin tuotteissa, MAE-askelmoottorin ja dGo-elektroniikan yhdistelmää täydennetään yhteensopivilla vaihdelaatikoilla, koodereilla ja jarruilla innovatiivisen Dunkermotorenin moduulijärjestelmän ansiosta. Jotta konfigurointi ja räätälöityjen mallien tarjoaminen olisi mahdollisimman joustavaa, kaikki komponentit kehitetään ja valmistetaan kokonaan Euroopassa. Tämä joustavuus ei tyydytä vain ostopäälliköitä ja tuotesuunnittelijoita, vaan se saa myös loppuasiakkaat tyytyväisiksi.

.

Lisää uutisia

Dunkermotorenin uusi korkean resoluution kooderi korkeimpiin tarkkuusvaatimuksiin
16.-18. huhtikuuta 2024 Frankfurtin messukeskuksessa osastolla A171.
Nexofoxin MotionCode-ohjelmointiympäristön uudistuksen myötä älykkäiden moottoreiden ohjelmointi on nyt entistäkin helpompaa, eikä hajautetuille automaatioarkkitehtuureille ole enää rajoja.

Laajasti käytetty ja monipuolinen - AMETEKin tuotemerkin Dunkermotorenin BG 75 -harjaton moottori...

AMETEKin tuotemerkki Dunkermotoren on tuonut markkinoille uuden suorituskykyisen lineaarimoottorisarjan SL 38 -tuoteperheen myötä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuna ServoLine 38 STL (Stainless Steel) tekee vaikutuksen korkeimmalla materiaalilaadulla ja kestävyydellä

Hyödynnä älykkään moottoriratkaisun koko potentiaali

LogiMAT Stuttgartissa on alan koh...