Luettelo

FLUX-GERÄTE GmbH

12.04.2023 11:04

FLUX - tulevaisuuden työnantaja

FLUX-GERÄTE GMBH:lle myönnettiin sinetti "Tulevaisuuden työnantaja"

Tulevaisuuteen suuntautuminen ja laatu työnantajana - tästä FLUX sai Saksan kestävän kehityksen ja digitalisaation innovaatioinstituutin (DIND) myöntämän "Tulevaisuuden työnantaja" -palkinnon. Aloitetta tukee entinen liittovaltion talousministeri Brigitte Zypries. Palkinto auttaa yrityksiä asemoimaan itsensä "sodassa lahjakkuuksista", jotta ne voivat houkutella ja säilyttää lahjakkuuksia ammattitaitoisten työntekijöiden puutteesta huolimatta. Palkinnon saavat innovatiiviset yritykset, joilla on selkeä digitalisaatiostrategia, jotka pyrkivät kestävyystavoitteisiin ja tarjoavat houkuttelevat työolot.

Painopisteenä ovat nykyaikainen johtaminen ja työntekijäystävällisyys. Esimerkiksi litteät hierarkiat, joustavat palkkausmallit tai henkilöstöedut sekä yksilölliset täydennyskoulutusmahdollisuudet sisältyvät kokonaiskuvaan, joka luodaan käyttämällä arviointimatriisia, joka on kehitetty liike-elämän ja tieteen asiantuntijoiden panoksen avulla. Palkinnot jaetaan erilaisissa verkostoitumistapahtumissa.


Tietoa DIND:stä:

Saksan kestävän kehityksen ja digitalisaation innovaatioinstituutti (DIND) tukee yrityksiä niiden valmistautumisessa tulevaisuuteen. Tätä varten DIND tekee yhteistyötä liike-elämän, tieteen ja politiikan asiantuntijoiden kanssa, tekee tutkimuksia kumppaneiden puolesta ja tutkii yrityksiä niiden tulevaisuuden elinkelpoisuuden kannalta tärkeiden näkökohtien osalta. Esimerkkien onnistuneesta muutoksesta on tarkoitus antaa taloudelle tärkeitä impulsseja. DIND-palkinnot ovat arvokas viestintäväline yrityksille. Ne auttavat löytämään sopivia yhteistyökumppaneita ja työntekijöitä, jotta heistä tulisi entistä innovatiivisempia, kestävämpiä ja digitaalisempia.

Lisää uutisia

Mikä on KLIMAfit?
Baden-Württembergin osavaltion KLIMAfit-rahoitusohje...

22.11.2023 09:00

Flux Pumput Brau Bevialessa
alkaen 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Näytteilleasettaja: FLUX Pumps Corporat...

Raaka-aineiden luotettava talteenotto saippuan tuotantoa varten