Luettelo

FLUX-GERÄTE GmbH

02.06.2024 01:06

Koe FLUX-pumppujen monipuolisuus tämän vuoden ACHEMA-messuilla Frankfurtissa.

Vieraile hallissa 8, osastolla F 24 ja tutustu laajaan tuotevalikoimaamme

Mottomme "Diversity that moves" mukaisesti kutsumme sinut tutustumaan pumpputeknologioidemme maailmaan. Laajalle tuotevalikoimallemme, joka on tunnettu laadustaan, luotettavuudestaan ja kestävyydestään, on ominaista myös turvallisuus ja helppo käsiteltävyys.



FLUXin tuotevalikoima kuvastaa monipuolisuutta, jota tarvitaan vaativimpienkin haasteiden voittamiseen erinomaisesti.ACHEMA-kohokohtamme 2024: Uppoasennettava keskipakopumppu VERTIFLOW F 728 - Uuden sukupolven uppoasennettavat keskipakopumput äärimmäisiin käyttöolosuhteisiin. Soveltuu paikallaan olevaksi kierto- ja suodatinpumpuksi enintään 750 l/min virtausnopeuksille. Sille on ominaista älykäs rakenne, joka voidaan mukauttaa erittäin helposti kulloiseenkin käyttökohteeseen. Sarja on täysin turvallinen kuivana 600 mm:n upotussyvyyteen asti ilman laakereita nesteen alueella.

Toisaalta jopa 1800 mm:n upotussyvyys voidaan toteuttaa asentamalla liukulaakeri. Peristalttinen pumppu PERIPOWER - Kehitetty vaativimpiin sovelluksiin. Peristalttiset pumput ovat itseimeviä ja letkun halkaisijan ollessa 10-200 mm erittäin monipuolisia prosesseissa, joissa käytetään hankaavia, viskoosisia ja kiintoaineita sisältäviä aineita. PERIPOWER saavuttaa jopa 300 m³/h virtausnopeuden ja mahdollistaa hellävaraisen pumppauksen myös leikkausherkille väliaineille. Saatavilla olevat letkumateriaalit NRH, NBR tai EPDM, myös FDA-laatuisina, kestävät lähes kaikkia mahdollisia väliaineita. Rullatekniikan ansiosta pumput ovat erityisen energiatehokkaita ja letkua säästäviä.

Niiden kestävyys ja helppo huollettavuus tekevät PERIPOWERista luotettavan kumppanin sovellukseesi. Saniteettipumppu MINIFLUX - Pieni, kevyt ja hygieeninen, tämä edistyksellinen IBC-säiliöpumppu on täydellinen ratkaisu pumppaustehtäviin, joissa on korkeat hygieniavaatimukset. Sanitary MINIFLUX on suunniteltu minimoimaan kuollut tila, siinä on korkealaatuiset pinnat eikä se vaadi mekaanista tiivistettä.

Pumppu voidaan purkaa nopeasti ja ilman työkaluja, se on helppo puhdistaa ja sopii siksi erinomaisesti lääke- ja elintarviketeollisuuden sovelluksiin. FLUXin valikoima ei kuitenkaan lopu tähän. FLUX-tuotevalikoimaan kuuluvat myös tunnetut rumpupumput ja etenevän ontelon pumput, ilmakäyttöiset kalvopumput, magneettikytkentäiset keskipakopumput, moottorit, virtausmittarit, sekoittimet ja kattava valikoima tarvikkeita.

Valikoimaa täydentävät edistykselliset tynnyrien tyhjennysjärjestelmät, kuten VISCOFLUX mobile S erittäin viskoosille väliaineille, ja kompaktit annostelujärjestelmät, kuten FLUX FILL GT, jotka on suunniteltu yksinkertaistamaan ja optimoimaan tuotantoprosesseja entisestään. Vieraile hallissa 8 osastolla F24 ja koe, miten pumppumme eivät ainoastaan saa prosesseja liikkeelle, vaan tarjoavat myös oikean ratkaisun jokaiseen sovellukseen. Vierailun aikana voit nauttia herkullista pehmeää jäätelöä ja erilaisia välipaloja - täydellinen yhdistelmä virikkeellisiin keskusteluihin.

Lisää uutisia

Mikä on KLIMAfit?
Baden-Württembergin osavaltion KLIMAfit-rahoitusohje...

22.11.2023 09:00

Flux Pumput Brau Bevialessa
alkaen 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Näytteilleasettaja: FLUX Pumps Corporat...

FLUX-GERÄTE GMBH:lle myönnettiin sinetti "Tulevaisuuden työnantaja"
Raaka-aineiden luotettava talteenotto saippuan tuotantoa varten