Luettelo

FLUX-GERÄTE GmbH

27.11.2023 01:11

FLUX-GERÄTE GMBH on tunnustettu viralliseksi KLIMAfit-yritykseksi

Mikä on KLIMAfit?
Baden-Württembergin osavaltion KLIMAfit-rahoitusohjeiden mukaisessa KLIMAfit-hankkeessa yritykset laativat Arqum GmbH:n tuella kasvihuonekaasutaseensa ja määrittelevät taloudellisesti toteuttamiskelpoisia toimenpiteitä energiatehokkuuden parantamiseksi ja yksittäisten päästöjen vähentämiseksi. Ohjelmaan osallistuminen ei siis kannata ainoastaan ilmastonsuojelun, resurssien käytön ja toiminnallisen tietotaidon kannalta, vaan viime kädessä myös kustannussäästöjen kannalta. Ohjelmassa keskitytään kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen.

Toteutus ja hankkeen vaiheet
Kuuden kuukauden aikana konsultit kouluttavat osallistuvia yrityksiä kaikissa ilmastoon liittyvissä aiheissa neljässä työpajassa. Ulkopuolisia asiantuntijoita pyydetään myös raportoimaan nykyisistä käytännöistä ja uusista, innovatiivisista teknologioista kunkin keskeisen aiheen kannalta olennaisilla aloilla. Työpajojen rinnalla järjestettävät yksilölliset neuvontatapaamiset muodostavat hankkeen ytimen. Näissä tapaamisissa tehdään jokaisen hankkeen osallistujan kanssa yksilöllinen olennaisuusanalyysi kasvihuonekaasutaseen laajuuden määrittämiseksi. Kun kasvihuonekaasutase on onnistuneesti laadittu, osallistujille osoitetaan yksilöllisesti konsulttien tuella, millä alueilla on optimointipotentiaalia päästöjen järjestelmälliseksi vähentämiseksi ja kustannusten leikkaamiseksi. Nämä lähestymistavat kirjataan toimenpideohjelmaan ja toteutetaan hankkeen aikana ja mahdollisuuksien mukaan myös sen jälkeen.

Kasvihuonekaasutase
KLIMAfit-ohjelman tärkein sisältö on kunkin osallistuvan yrityksen yksilöllisen kasvihuonekaasutaseen rakenteellinen kehittäminen kasvihuonekaasupöytäkirjan vaatimusten ja periaatteiden mukaisesti. Jokaisen osallistuvan yrityksen on määriteltävä niin sanotut Scope 1 -päästöt (=suorat päästöt) ja Scope 2 -päästöt (=epäsuorat päästöt) pakollisena sisältönä. Näihin kuuluvat sähkön ja lämmitysenergian kulutuksesta ja ajoneuvokannasta aiheutuvat päästöt. Olennaisuusanalyysin avulla määritetään myös, mitkä Scope 3 -päästöt (= ylävirran ja alavirran päästöt) sisällytetään yrityksen taseeseen määrän, tietojen saatavuuden ja vaikutusmahdollisuuksien perusteella. Tähän kuuluvat esimerkiksi työmatkat, ostetut tavarat, työmatkapäästöt, kuljetukset ja tapahtumat. Näin saadaan kullekin yritykselle omat taserajat.

Hankkeen päättäminen
Hankkeen päättyessä riippumaton toimikunta tarkastaa vaadittujen kriteerien noudattamisen. Kaikki osallistuvat organisaatiot palkitaan korkean tason tilaisuudessa.


Tulos
Kustannusten vähentäminen ja samalla ilmastonsuojelun edistäminen - nämä tavoitteet FLUX-GERÄTE GMBH asetti itselleen yhteistyön alkaessa syyskuussa 2022. Reilun yhdeksän kuukauden hankeaikana FLUX onnistui määrittelemään suuren määrän yksittäisiä toimenpiteitä päästöjen ja kustannusten vähentämiseksi, ja siksi se tunnustettiin lopulta myös viralliseksi KLIMAfit-yritykseksi.

FLUXin ilmasto-ohje
FLUX-GERÄTE GMBH
Maailman ensimmäinen sähkökäyttöinen rumpupumppu kastettiin FLUXiksi vuonna 1950. Sittemmin tynnyripumpputekniikan kiistaton edelläkävijä on hankkinut erinomaista asiantuntemusta ja kokemusta myös monilta muilta pumpputekniikan aloilta. Laaja tuotevalikoima ulottuu nykyään useista erilaisista pumpputyypeistä moottoreineen, virtausmittareineen ja lisävarusteineen laitosrakentamisen osajärjestelmiin ja erityisjärjestelmäratkaisuihin, kuten tynnyrien tyhjennysjärjestelmiin. Kansainvälisesti toimiva perheyritys 7 tytäryhtiönsä ja lukuisten edustustojensa kanssa toimittaa tuotteitaan yli 100 maahan maailmanlaajuisesti.

Lisää uutisia

22.11.2023 09:00

Flux Pumput Brau Bevialessa
alkaen 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Näytteilleasettaja: FLUX Pumps Corporat...

FLUX-GERÄTE GMBH:lle myönnettiin sinetti "Tulevaisuuden työnantaja"
Raaka-aineiden luotettava talteenotto saippuan tuotantoa varten