Luettelo

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

08.11.2023 00:11

E+E Elektronikin uusi huoneanturisukupolvi

CDS201-, HTS201- ja TES201-antureiden muodostaman kolmikon myötä itävaltalainen anturispesialisti E+E Elektronik tuo markkinoille uuden sukupolven tarkkoja ja luotettavia huoneantureita. CDS201 3-in-1-laite CO2:lle, kosteudelle ja lämpötilalle, HTS201 kosteus- ja lämpötila-anturi ja TES201 lämpötila-anturi ovat loistavia valintoja, jotka on räätälöity kulloiseenkin laitosautomaatiosovellukseen. Jokaisessa vaihtoehdossa on analogiset ulostulot tai digitaalinen liitäntä ja suuri, nykyaikainen näyttö. Toiminnallinen napsautettava kotelo minimoi asennuskustannukset ja välttää väärän ilman sisäänpääsyn.
Erinomainen mittaustulos, innovatiivinen muotoilu
Kolme anturia tekevät vaikutuksen erinomaisella tarkkuudellaan fysikaalisten suureiden suhteen. Tämä on seurausta E+E Elektroniikan monivuotisesta kokemuksesta korkealaatuisten anturielementtien valmistuksessa.
Tämän lisäksi tyylikäs ja toimiva, napsautettava kotelorakenne on jännittävä ja saatavilla kahdessa koossa (EU- ja USA-versio) alueellisten standardien mukaan. Kotelon alaosa sisältää vain pistokeliittimet, ja se voidaan asentaa ja kytkeä ilman kantta, joka sisältää elektroniikan. Tämä tarkoittaa, että laitteen aktiivinen osa ei ole alttiina epäpuhtauksille ja se voidaan asentaa alaosaan juuri ennen käyttöönottoa. Innovatiivinen kotelo estää myös väärän ilman pääsyn ja vähentää merkittävästi itsekuumennusta. Antureihin on saatavana lisävarusteena nykyaikainen, helppolukuinen graafinen näyttö.

Liitännät ja konfigurointi
Mittausarvot toimitetaan joko analogisten lähtöjen kautta tai digitaaliseen liitäntään Modbus RTU- tai BACnet MS/TP -protokollaa käyttäen. Digitaalinen versio, jossa on RS845-liitäntä, voidaan määrittää ja konfiguroida PC:llä ilmaisella PCS10-tuotekonfigurointiohjelmistolla ja valinnaisella konfigurointisovittimella.

Sovellusalueet
Uudet huoneanturit soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi kysyntäohjatussa ilmanvaihto-, lämmitys- ja ilmastointitekniikassa sekä laitosautomaatiossa.

CDS201 - Monipuolinen valinta
CDS201 yhdistää CO2:n, lämpötilan (T) ja suhteellisen kosteuden (RH) mittauksen yhdessä laitteessa ja soveltuu erityisen hyvin kysyntäohjatun ilmanvaihdon ja tilojen automaation käyttöön asuin- ja liikesovelluksissa.
CDS201:n CO2-mittaus perustuu kontaminaationkestävään NDIR-kaksiaallonpituusperiaatteeseen. Tämä tekniikka kompensoi automaattisesti ikääntymisvaikutukset ja takaa samalla erinomaisen pitkän aikavälin vakauden. Tehtaan monipisteinen CO2- ja lämpötilan säätö takaa korkean mittaustarkkuuden koko lämpötilan toiminta-alueella.
E+E-anturipinnoite suojaa aktiivista RH/T-anturielementtiä likaantumiselta ja syövyttäviltä saostumilta. Tämä parantaa mittaustulosta ja pidentää anturielementin käyttöikää ympäristöissä, joissa on paljon pölyä tai likaa. Lisäksi se parantaa pitkän aikavälin vakautta estämällä aktiivisen anturin pinnalla olevien saostumien aiheuttamat harhaimpedanssit.

HTS201- The Allrounder
HTS201 on suunniteltu tarkkaan ja luotettavaan suhteellisen kosteuden (RH) ja lämpötilan (T) mittaukseen asuinrakennusten ja kaupallisten tilojen automaatiosovelluksissa.
E+E RH/T-anturielementti ja sen patentoitu anturitekniikka takaavat erinomaisen suorituskyvyn koko toiminta-alueella myös ympäristöissä, joissa on paljon pölyä tai likaa. E+E-anturipinnoite takaa jälleen mittausten pitkäaikaisen vakauden.

TES201- Tehokas valinta
TES201 on suunniteltu tarkkaan huonelämpötilan (T) mittaukseen sisäilmaston säätöä varten. Todistetun, laadukkaan E+E-anturitekniikan lisäksi nämä huoneanturit vakuuttavat erinomaisella hinta-laatusuhteellaan.

Lisää uutisia

Uuden HTS801:n myötä E+E Elektronik tuo markkinoille tähän mennessä tehokkaimman kosteus- ja lämp...

Digitaalinen anturimoduuli kustannustehokkaaseen kosteuden ja lämpötilan mittaukseen

I...

alkaen 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Halli 3, osastot F31 - F32

Itävaltalainen anturivalmistaja E+E Elektronik laajentaa digitaalisten anturielementtien val...

E+E Elektronikin uusi kosteuslaskin laskee kaikki kosteuteen liittyvät parametrit sekä painekastepisteen.
TEE501-anturielementti tarjoaa erinomaisen mittaustarkkuuden, jopa ±0,2 °C, ja se on helppo integroida pienen DFN-kotelonsa ansiosta.