Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

08.03.2024 01:03

Tarkka mutkassa, luotettava suoralla radalla

Uutta norelemilta: Lineaariset rullaohjaimet

Lineaariohjaimia käytetään monilla aloilla, joilla kappaleita on liikuteltava mahdollisimman pienellä voimalla ja kitkalla, esimerkiksi pakkaus- tai elintarviketeollisuudessa tai laivojen ja junien sisäovissa. Norelem tarjoaa nyt myös lineaarisia rullaohjaimia, jotka on jaettu neljään tuoteperheeseen.

norelemin tarjoamiin lineaarisiin rullaohjaimiin kuuluvat suorat ja kaarevat lineaariset ohjainkiskot, jotka on valmistettu kirkkaasta, karkaistusta teräksestä, sekä kaksi muunnelmaa yhteensopivista rullaohjainkärryistä. Lineaarisia rullaohjaimia on saatavana kahdessa koossa, jotka eroavat toisistaan lineaaristen ohjainkiskojen korkeus- ja leveysmitan osalta.


Lineaariset ohjainkiskot

norelem tarjoaa lineaarisia ohjainkiskojaan urilla ja ilman uria. Kaksipuolisella uralla varustetussa versiossa kiskot voidaan helposti koota käyttämällä upotettua sulkavainta. Näin kiskot voidaan ruuvata suoraan tasaiselle pinnalle. Lisäksi tarkka kohdistus sulkavainta käyttäen helpottaa liitoksen ylittämistä. Kaikkia avaimella varustettuja lineaarisia ohjainkiskoja voidaan yhdistellä tarpeen mukaan, jotta kaarevista ja suorista lineaarisista ohjainkiskoista voidaan luoda monimutkaisia geometrioita. Avainkiskolla varustetuissa versioissa sulka-avaimet kuuluvat toimitukseen, samoin kuin tulpat, jotka peittävät kiskoissa olevat ruuvit ja suojaavat niitä lialta ja vierasesineiltä. norelem tarjoaa myös suoria lineaarisia ohjainkiskoja ilman avainkiskoa ja kolmessa vakiopituudessa 500, 1 000 ja 2 000 mm.000 ja 2 000 mm, ja asiakkaan pyynnöstä myös jopa 4 000 mm:n pituisena.

Lineaarijohdekiskot voidaan ruuvata kiinni ylhäältä päin, ja ne voidaan varustaa yhdellä tai useammalla rullaohjainvaunulla.



Rullaohjauskärryt

Rullaohjauskärryissä 21350 on yksinkertainen mekanismi, joka mahdollistaa n. 0,05 mm:n tasauksen. Siksi voidaan käyttää vain suoria lineaarisia ohjainkiskoja. Rullaohjainvaunun 21351 tasausmekanismi sen sijaan mahdollistaa n. 0,5 mm:n toleranssialueen. Tämä mahdollistaa liikkumisen suorilla ja kaarevilla lineaarijohdekiskoilla. Suurin kiihtyvyys on 50 m/s² ja suurin liikenopeus 5 m/s. Integroidun, yksipuolisen esijännitysmekanismin ansiosta rullat mukautuvat aina kiskon ääriviivoihin. Tämä tarkoittaa, että suorat osuudet ja kaaret voidaan ajaa tasaisella siirtymisvastuksella ilman leikkiä ja että rullaohjainten kuluminen on mahdollisimman vähäistä. Rullia ei tarvitse säätää kiskon leveyteen eksentrisen tapin avulla. Rullaohjainvaunut voidaan yksinkertaisesti työntää kiskon päälle. Tällöin kaikki vaunut liikkuvat tasaisesti ja ilman, että rullat liukuvat kiskoilla.

.


Lisää uutisia

Rekka täynnä innovaatioita
Ratkaisu virheettömiin työstöprosesseihin

17.11.2023 00:00

Uutisia puristustekniikasta
Pikakiinnittimet norelemin pikavaihtojärjestelmän liitoselementteinä

26.06.2023 00:00

norelem at automatica 2023
Koe uudet ja hyväksi todetut norelem-tuotteet livenä

MHP RIESEN Ludwigsburgilla on ilo toivottaa tervetulleeksi norelem, alueellinen globaali toimija,...

norelem laajentaa saranavalikoimaa