Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

16.02.2024 01:02

Siemens Energy sertifioi PFISTERERin kytkettävän liitäntäjärjestelmän ympäristöystävälliseen 420 kV Clean Air -sovellukseen


Winterbach, Saksa - 06. helmikuuta 2024 - Siemens Energy on onnistuneesti sertifioinut PFISTERERin CONNEX-pistokkeellisen liitäntäjärjestelmän käytettäväksi 420 kV:n Clean Air -kytkinlaitoksissa. PFISTERER on ensimmäinen valmistaja, joka on sertifioitu tähän sovellukseen, ja antaa näin merkittävän panoksen ympäristöystävälliseen energiansiirtoon.
Clean Air on ympäristöystävällinen, saastuttamaton eristysväliaine vaihtoehtona tunnetulle eristyskaasulle rikkiheksafluoridille (SF6). Clean Air koostuu yksinomaan ympäröivän ilman luonnollisista komponenteista, kuten hapesta ja typestä.
Clean Airin käytön tarkoituksena on auttaa minimoimaan sähkökeskusten ympäristövaikutukset. PFISTERERin Connex-tuoteperhe on ensimmäinen kytkinlaitteiden pistotulppaliitäntätekniikka, jonka Siemens Energy on sertifioinut 420 kV:n Clean Air -sovelluksiin. Kytkinlaitteen liitännän muodostava pistorasia läpäisi onnistuneesti dielektrisen tyyppitestin Clean Air -standardin IEC 62271-203 mukaisesti. Pistorasian rakenne testattiin muun muassa korotetuissa paineolosuhteissa.
"Jos sähköenergiaa tuotetaan ympäristöystävällisesti, siirto- ja jakeluprosessin on seurattava perässä. Koska tekniikkaamme käytetään liitännöissä, sillä on tässä tärkeä rooli. Onnistunut testaus vahvistaa sen luotettavuuden Clean Air -järjestelmässä, mikä on tärkeä askel kohti ilmastoystävällistä energiansiirtoa", sanoo PFISTERERin HV-kaapelitarvikkeiden tuotehallintapäällikkö Alejandro Escobin. Avainasiakaspäällikkö Norbert Fink lisää: "CONNEX-järjestelmä voidaan asentaa nopeasti ja helposti, ja sen tilantarve on minimaalinen ja joustavuus on maksimaalinen. Olemme iloisia siitä, että tämä tekniikka edistää tulevaisuudessa entistä enemmän kestävän kehityksen parantamista."

Lisää uutisia

Winterbach, Saksa - 7. marraskuuta 2023

DolWin kappa -merialusta asennettiin onni...


Winterbach, Saksa - 26.09.2023 -

Siirtoverkko-operaattori TenneT on antanut PFISTER...

Karl-Heinz Pfistereristä tulee SE:n hallintoneuvoston kunniapuheenjohtaja.

Winterbach, Saksa - 15. kesäkuuta 2023 -

Pfisterer, johtava energiainfrastruktuuriratkais...

Energian jakelu ja siirto ovat olleet PFISTERERin ydinosaamista jo lähes 100 vuoden ajan. Energia...

Vuoden alusta lähtien Küssnacht am Rigi on ollut noin 160 työntekijämme uusi keskuspaikka Sveitsissä. PFISTERER-konsernille, jonka juuret ovat olleet Sveitsissä jo vuosikymmeniä, tämä merkitsee uuden aikakauden alkua: Küssnachtissa yhdistämme aiemmin Maltersissa ja Altdorfissa sijainneet osastomme uuteen keskitettyyn teknologia- ja myyntikeskukseen.