Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

20.03.2024 01:03

Älykkäät tuotteet norelemilta

Ratkaisu virheettömiin työstöprosesseihin

Teollisuus 4.0:n nimissä tuotantolaitokset kehittyvät yhä enemmän "älykkäiksi tehtaiksi", joissa yksittäisiä tuotantovaiheita seurataan reaaliaikaisesti älykkäiden koneiden ja antureiden avulla ja joissa kokonaisprosessi organisoidaan tehokkaammin. Myös norelemilla on valikoimassaan joitakin tällaisia "älykkäitä tuotteita".

Älykkäät tuotteet keräävät itsenäisesti omia tuotanto- ja toimintatietojaan ja välittävät niitä muille laitteille. Ne eivät kuitenkaan voi ainoastaan tallentaa tietoja, vaan ne voidaan myös varustaa räätälöidyillä tuotantotiedoilla, jolloin verkotettu tuote voi esimerkiksi "käynnistää itsensä" ja ohjata omaa tuotantoprosessiaan. Tämä tuotteen ja koneen - ja molempia valvovan henkilön - välinen viestintä yksinkertaistaa ja optimoi monia aiemmin aikaa vieviä prosesseja tuotannossa ja korjaamolla.

Kaikki VIHREÄssä norelemin älykkäiden tuotteiden kanssa

Älykkäät tuotteet ovat ihanteellinen ratkaisu, kun on kyse työkappaleiden mahdollisimman virheettömästä käsittelystä, esimerkiksi koneistuksessa. Niiden avulla on helppo tarkistaa kiinnitys ja pysäytykset ennen koneistusta. Norelem tarjoaa erilaisia älykkäitä komponentteja näihin ja muihin käyttökohteisiin.

Älykkäässä tukipultissa on 30 mm:n tukipinta ja se mahdollistaa työkappaleen tarkan asemoinnin.

Kiinnitysprosessi tarkistetaan tarkasti pikakiinnittimien voima-anturilla, joka varmistaa työkappaleen täydellisen kiinnityksen ja lisää toistotarkkuutta.

Voima-anturilla varustettu kiinnitysvarsi valvoo myös kiinnitysprosessia ja mittaa kiinnitysvoiman reaaliajassa. Älykäs puristin on saatavana norelemilta koossa 80 mm, 100 mm ja 125 mm.

Kätevä tiedonsiirto ja visualisointi

norelemin Bluetooth-moduuli on langaton, kompakti lähetin, jota voidaan käyttää yleisesti älykkäiden tuotteiden alalla. Se on helppo asentaa, ja sen avulla anturin tila voidaan näyttää nopeasti ja visuaalisesti.
Yhdyskäytävä muodostaa rajapinnan älykkään tuotteen ja koneenohjaimen välille. Sen avulla kiinnityselementtien toimintatila voidaan tallentaa reaaliajassa ja prosesseja voidaan ohjata tarkasti.
Norelem-verkkosovelluksen avulla puristusjärjestelmiä voidaan valvoa kätevästi tabletin, älypuhelimen tai työpöydän kautta. Sovelluksen avulla voidaan myös valvoa useita työkaluja samanaikaisesti eri työstökeskuksissa ja tuotantojärjestelmissä.







Norelem Normelemente GmbH & Co. KG:n lyhyt esittely

Jokainen menestys alkaa ideasta. Siksi norelem tukee kone- ja laitosrakentamisen suunnittelijoita ja teknikoita standardoiduilla komponenteilla, jotka auttavat heitä saavuttamaan tavoitteensa. Löydät suunnitteluratkaisuusi sopivan valikoiman yli 100 000 vakio- ja käyttöosaa yksinkertaisesta ja selkeästä verkkokaupastamme, joka tarjoaa sinulle monia etuja. Tiedä enemmän, löydä enemmän, löydä nopeammin ja saavuta siten parempia ratkaisuja.



Säästät aikaa, työskentelet tehokkaammin ja optimoit prosessikustannuksia. Koska norelem-komponentit ovat heti saatavilla, mukaan lukien ilmaiset CAD-tiedot nopeampaa suunnittelua varten ilman piirustuksia tai konfigurointia. Täydellisiä tuloksia vähemmällä ajalla ja kustannuksilla. Etu: standardoitu osa.



Alan vakiintuneena sisäpiiriläisenä olemme sitoutuneet edistämään nuoria lahjakkuuksia norelem ACADEMYn avulla. Jotta tulevaisuuden suunnittelijat pääsevät todella alkuun.

norelem ACADEMY tarjoaa myös teknisiä koulutuskursseja, seminaareja ja tuotekoulutusta.

Lisää uutisia

Rekka täynnä innovaatioita
Uutta norelemilta: Lineaariset rullaohjaimet

17.11.2023 00:00

Uutisia puristustekniikasta
Pikakiinnittimet norelemin pikavaihtojärjestelmän liitoselementteinä

26.06.2023 00:00

norelem at automatica 2023
Koe uudet ja hyväksi todetut norelem-tuotteet livenä

MHP RIESEN Ludwigsburgilla on ilo toivottaa tervetulleeksi norelem, alueellinen globaali toimija,...

norelem laajentaa saranavalikoimaa