Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.04.2024 01:04

norelem at kaikki automaatiosta

Rekka täynnä innovaatioita

Norelem esittelee SHOWTRUCK-messuillaan all about automation Heilbronnissa 15.-16. toukokuuta 2024 lukuisia tuoteinnovaatioita eri aloilta, kuten kone- ja laitosrakentamisesta, autoteollisuudesta, pakkauksista sekä lääke- ja elintarviketeollisuudesta. Kävijät voivat myös odottaa kilpailua, jossa on houkuttelevia norelemiin liittyviä palkintoja.



Tänä vuonna norelem on ensimmäistä kertaa mukana Heilbronnin all about automation -messuilla. Yritys esittelee hallin porttien edessä olevassa vihreässä SHOWTRUCKissa innovatiivisia tuotteita, joita kävijät voivat koskettaa ja kokeilla, kuten tuki- ja kiinnityselementtejä sekä Smart Products -divisioonan integroiduilla antureilla varustettuja lukitustappeja. Niiden avulla on helppo tarkistaa kiinnitys ja pysäytykset jo ennen työkappaleen työstöä. Liikkuvalla messuosastolla esitellään myös tuotevalikoimaan lisätyt uudet litteät ja sivupuristimet sekä pienten porojen ja automaattisen puristuksen puristuskannat.



Lineaaritekniikan kohokohtiin kuuluvat suorat ja kaarevat lineaariset ohjainkiskot sekä niihin sopivat rullaohjauskärryt ohjauskärryjen kaarevaan liikutteluun. norelem tarjoaa jopa 180° kaarevia ohjainkiskoja pyöriviin sovelluksiin. Uusi lineaarinen ohjausjärjestelmä mahdollistaa yksinkertaiset ja vapaat ratakokoonpanot sekä suorilla että kaarevilla kiskoilla.



BIG GREEN BOOKin digitaalisena vastineena norelem esittelee verkkokauppansa, jossa on käytännöllisiä uusia ominaisuuksia ja toimintoja, ja on messutiiminsä kanssa käytettävissä vastaamaan kaikkiin yli 100 000 tuotteen valikoimaan liittyviin kysymyksiin.000 tuotetta.



norelem SHOWTRUCK on Heilbronnissa all about automation -messuhallin porttien edessä, osastolla S-101 15.-16. toukokuuta.



Kävijät voivat varmistaa lippunsa norelem-kutsukoodilla:

https://register.visitcloud.com/survey/2l6f2vad41npm?actioncode=NTWO000176NEY&partner-contact=322ikfjfviso0

Lisää uutisia

Ratkaisu virheettömiin työstöprosesseihin
Uutta norelemilta: Lineaariset rullaohjaimet

17.11.2023 00:00

Uutisia puristustekniikasta
Pikakiinnittimet norelemin pikavaihtojärjestelmän liitoselementteinä

26.06.2023 00:00

norelem at automatica 2023
Koe uudet ja hyväksi todetut norelem-tuotteet livenä

MHP RIESEN Ludwigsburgilla on ilo toivottaa tervetulleeksi norelem, alueellinen globaali toimija,...

norelem laajentaa saranavalikoimaa