Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

01.06.2024 01:06

Viisi uutta tuoteperhettä - monia mahdollisia sovelluksia

norelem-saranat alumiiniprofiileille

Saranoita on kaikkialla siellä, missä asioiden täytyy "napsahtaa", esimerkiksi huonekalujen, ovien ja säiliöiden kiinnikkeinä. Norelemilta asiakkaat löytävät nyt laajan valikoiman paneelielementteihin ja alumiiniprofiileihin tarkoitettuja saranoita yksittäisistä komponenteista sarjoihin, joissa on kiinnitystarvikkeita.

Norelemin saranavalikoima koostuu viidestä uudesta tuoteryhmästä: alumiiniset saranasarjat, joissa on sisäpuolinen pysäytin ja kieleke, sekä alumiiniset saranan puolikkaat, joissa on sisäpuolinen tai ulkopuolinen pysäytin ja niihin sopivat ruostumattomasta teräksestä valmistetut akselit ja muoviset peitetulpat. Saranat voidaan asentaa vasemmalle tai oikealle ja kääntää 360°.



Kaikki yhdessä: täydellinen sarja

Sarjavaihtoehto on suosituin. norelem toimittaa saranat täydellisinä kaikkine yksittäisine komponentteineen, mukaan lukien kaksi saranapuoliskoa, akseli ja kaksi kansitulppaa. Saranaa voidaan kuormittaa jopa 200 N:llä x- ja y-suunnassa (ei-sitova ohjearvo), ja se toimitetaan takapuolella olevalla tangolla, koska siinä on vain yksi kiinnitysruuvi. Tämä tarkoittaa, että tuotetta voidaan käyttää vain 8 mm:n uraleveydellä. Saranaan on saatavana kiinnityssarja, joka koostuu kahdesta uppokantaruuvista ja kahdesta T-uramutterista. Tämä versio soveltuu vain kohteen profiiliin.



Hyvä yhdistelmä: osat

Saranat voidaan myös räätälöidä. Saranan puolikkaita on saatavana sisä- ja ulkopuolelta sekä eri leveyksinä (mitta A3), samoin kuin yhteensopivia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja akseleita ja kestomuovista valmistettuja kansitulppia. Näiden saranoiden kuormitusvoimat ovat enintään 100 N x-suunnassa ja enintään 150 N y-suunnassa (ei-sitovat ohjearvot). Räätälöityjen saranoiden edut: Täydellisestä sarjasta poiketen ne voidaan yhdistää kohteen liukulohkoihin ja Bosch-profiiliin (ruuvien M5- ja M6-halkaisijat huomioon ottaen).



Helppo asentaa: Muovitappisaranat

Uusiin nimikkeisiin kuuluu myös muovitappisaranat kahtena versiona, joiden tapin halkaisija on 6 mm ja 8 mm. Saranoiden avautumiskulma on 120°. Ne soveltuvat sisäoviin, eivät näy käyttäjälle ja niitä voidaan käyttää sekä oikealla että vasemmalla. Niitä voidaan käyttää myös lukitustappina, ja ne on nopea ja tilaa säästävä asentaa: Polyamidikotelossa on galvanoitu terästappi, joka vain painetaan jousikuormitteiseen kahvaan.






Lisää uutisia

norelem laajentaa vakio-osavalikoimaansa
Rekka täynnä innovaatioita
Ratkaisu virheettömiin työstöprosesseihin
Uutta norelemilta: Lineaariset rullaohjaimet

17.11.2023 00:00

Uutisia puristustekniikasta
Pikakiinnittimet norelemin pikavaihtojärjestelmän liitoselementteinä

26.06.2023 00:00

norelem at automatica 2023
Koe uudet ja hyväksi todetut norelem-tuotteet livenä