Luettelo

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.07.2024 01:07

ZEISS CALYPSO 2024

Uudet toiminnot

Optimoi laadunvalvonta: ZEISS CALYPSO on universaali ohjelmisto mittamittaussovelluksiin. Ratkaise haasteesi entistä helpommin ja nopeammin uusimpien toimintojen avulla, jotka saat tämän vuoden päivityksen myötä. muuten: Kaikki ZEISS CALYPSOn päivitykset ja huoltopaketit sisältyvät ZEISS-ohjelmiston ylläpitosopimukseen.

Nykyaikainen tekniikka

CALYPSO on nyt saatavilla 64-bittisenä versiona, joten se tukee sinua kaikissa nykyisissä käyttöjärjestelmissä. Tämä lisää mittausjärjestelmäsi suorituskykyä.


PMI-tuonti uudella muoto- ja sijaintikirjastolla

CALYPSO 2024:ssä voit luoda tarkastussuunnitelmia tuote- ja valmistustiedoista (PMI) uuden muoto- ja sijaintikirjaston pohjalta. PMI:n ja uuden kirjaston tehokkaan yhdistelmän ansiosta voit työskennellä entistä nopeammin ja tuottavammin.

Parannuksia optiseen mittaukseen
Uuden heijastuskorjauksen avulla ohjelmisto lisää reunojen havaitsemisen kestävyyttä vähentämällä pinnan hienojakoisuuden vaikutusta. Lisäksi mosaiikkitoiminto tarjoaa sinulle uuden mahdollisuuden luoda suuri kuva eri kuvista.

4-akselinen skannaus
Tämän vuoden julkaisun myötä CALYPSO tukee ZEISS LineScanin ja pyörivän pöydän yhdistelmää 4-akselisia mittauksia varten. Tämä vähentää mittaustehtävien suorittamiseen tarvittavien RDS-asemien määrää. Anturin uudelleensuuntaaminen voidaan näin välttää, ja mittaustehtävät voidaan nyt suorittaa nopeammin ja suorituskykyisemmin.

Lisää uutisia

Jauheesta additiivisesti valmistettuihin komponentteihin



Jauheesta additiivisesti valmistettuihin komponentteihin Additiivinen valmistus tarjo...

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT kaksikko
Mikroskooppi ja mittauslaite yhdessä

"Pienikin metallinen likahiukkanen voi aiheuttaa huomattavia vaurioita huipputehokkaissa moottore...

17.05.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT kaksikko
Mikroskooppi ja mittauslaite yhdessä

Pysy ajan tasalla autoteollisuuden ja sähköisen liikkuvuuden dynaamisessa maailmassa! Tutustu OEM...