Luettelo

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

16.10.2024 01:10

Laadunhallinta ilma-alusten rakentamisessa

Korkein tarkkuus monimutkaisissa ympäristöissä

Miljoonien lentomatkustajien turvallisuuden varmistamiseksi kaikkien lentokoneiden on täytettävä korkeimmat laatuvaatimukset sisältä ja ulkoa. Ilma-alusten järjestelmät, rakenteet ja sisätilat ovat erittäin monimutkaisia ja koostuvat tuhansista osista, jotka on mukautettava tarkasti turvallisuuden varmistamiseksi. ZEISSin edistyksellinen metrologiateknologia tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja lentokoneiden kehittämiseen, laadunvarmistukseen ja kunnonvalvontaan, mikä tekee siitä korvaamattoman työkalun ilmailuteollisuudessa.

Ilma-alusten osien tarkka tarkastus

Ilma-aluksen rakenteen analysointi
Taatusti tarkimmat tarkastukset

Tarkka rakennetarkastus on ratkaisevan tärkeää lentokoneiden turvallisuuden ja luotettavan toiminnan kannalta. ZEISS Industrial Quality Solutions takaa kattavan ja tarkan tarkastuksen alkuperäisille laitevalmistajille.

Ilma-alusten järjestelmien tarkastus

Tarkka valmistus ja turvallisuus

Ilmailu- ja avaruusteollisuuden alkuperäiset laitevalmistajat ja toimittajat käyttävät ZEISSin laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja lentokonejärjestelmien valmistuksen tehostamiseen ja lentokoneiden turvallisuuden parantamiseen.

Lentokoneen matkustamon tarkastus
Optimoitu kustannusten ja mukavuuden kannalta

Lentoyhtiöt kilpailevat tarjotakseen mukavia ja optimoituja matkustamoja, jotka täyttävät tiukat painovaatimukset. ZEISSin edistykselliset optiset mittausjärjestelmät ovat hyväksi havaittu ratkaisu lentokoneiden sisätilojen komponentteja koskevien tietojen keräämiseen.

Huolto, korjaus ja kunnossapito (MRO)
Takaisin ilmaan

Lentokoneiden lentokelpoisuuden varmistaminen on kriittisen tärkeää huolto-, korjaus- ja kunnossapitoliikkeille kaikkialla maailmassa, ja kun ZEISS on kumppanina, kompromisseja ei ole. ZEISSin tuotevalikoima tarjoaa ihanteellisen perustan kaikenlaiseen käsittelyyn pintavikojen käsittelystä jälkiasennuskampanjoihin.

Lisää uutisia

Sähköistetty laadunvarmistus
Jauheesta additiivisesti valmistettuihin komponentteihin



Jauheesta additiivisesti valmistettuihin komponentteihin Additiivinen valmistus tarjo...

17.07.2024 01:05

ZEISS CALYPSO 2024
Uudet toiminnot

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT kaksikko
Mikroskooppi ja mittauslaite yhdessä

"Pienikin metallinen likahiukkanen voi aiheuttaa huomattavia vaurioita huipputehokkaissa moottore...