Luettelo

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Takaisin luetteloon

3D-mittausjärjestelmät (CARMET) Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tuotekysely  

Eksklusiivisia ominaisuuksia laajalle valikoimalle

ZEISS CARMET on edullinen, kaiken kattava paketti, joka ei jätä toivomisen varaa ja tarjoaa kauttaaltaan ZEISS-laatua.

Pääsy lattian tasoon

Lattian tasoon upotettavassa mallissa ZEISS CARMET tarjoaa vapaan pääsyn joka puolelta. Saatavana on myös lattialle asennettava versio, jota voidaan käyttää olemassa olevan perustuksen kanssa.

Tarkkuus ja dynamiikka

ZEISS CARMET Z -pylväs on muodoltaan puolisuunnikkaan muotoinen. Leveä pohja tarjoaa vakautta ja jäykkyyttä maksimaalista tarkkuutta varten. Ylöspäin suuntautuva kapeneminen säästää painoa, mikä hyödyttää dynamiikkaa. Näin ZEISS CARMET yhdistää tarkkuuden ja dynamiikan ylivoimaisessa suunnittelussa.

Lineaariset ohjaustavat kuulaketjuilla

Lineaariohjaimet kuulaketjuilla ZEISS asettaa kaikkiin akseleihin kuulaketjuilla varustettuja lineaariohjaimia, joille on ominaista suuri jäykkyys, tasainen toiminta ja vähäinen huolto.

Integroitu ohjaus

ZEISS CARMETia ohjataan mittauskoneeseen integroidulla liikkuvalla ohjausyksiköllä. Tämä vähentää liitäntöjen määrää, nopeuttaa asennusta ja vähentää tilantarvetta. Ohjausyksikön kotelo toimii myös ohjauspaneelin pidikkeenä.

Turvallisuus

ZEISS CARMETin vaakavarsi on varustettu tilaa säästävällä törmäyssuojalla molemmin puolin, joka suojaa ihmisiä ja materiaalia loukkaantumisilta ja vaurioilta. Turvallisuutta lisäävät myös ZEISS-koneiden hyväksi todetut kitkavetolaitteet, jotka yksinkertaisesti liukuvat läpi tukoksen sattuessa.

Lämpötilan vakaus

ZEISS käyttää kaikissa rakenteellisesti tärkeissä osissa johdonmukaisesti terästä, joka mahdollistaa tasaisen ja hallitun lämpölaajenemisen. Lisäksi Z-pylväs on lämpöeristetty F.I.-tekniikalla. Tuloksena on: Laitetta voidaan käyttää laajalla lämpötila-alueella 16-24 °C:n lämpötiloissa määritellyn mittausvirheen rajoissa. Lisäksi konetta ei tarvitse jäähdyttää, eikä lämpötilakompensointia tarvita. Lisäksi kevyt eristekansi voidaan irrottaa nopeasti ja helposti huoltoa varten.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita 3D-mittausjärjestelmät alueelta

3D-mittausjärjestelmät (CONTURA)

Kompaktiluokan referenssikone

CONTURA - ZEISSin laaja alusta joustavaan, luotettavaan ja tinkimättömään laadunvarmistukseen. Uusin sukupolvi on entistäkin tarkempi ja tarjo...

3D-mittausjärjestelmät (ACCURA)

Ratkaisu, joka kasvaa kanssasi

Ovatko suorituskyky ja tarkkuus tärkeimpiä prioriteetteja? ZEISS ACCURA voidaan räätälöidä tarpeisiisi - ja budjettiisi - sopivaksi laajan ko...

3D-mittausjärjestelmät (XENOS)

Viite

ZEISS XENOS on kotonaan kaikkialla, missä vaaditaan maksimaalista tarkkuutta - tutkimuslaitosten mittauslaboratorioissa, ilmailu- ja avaruusteollisuudessa ja optisess...

3D-mittausjärjestelmät (MMZ T)

Kiehtova yhdistelmä mittausaluetta ja tarkkuutta.Ihanteellinen suurille hammaspyörille.

Jopa 14,8 m³:n mittausalueella MMZ T -mallisto on Carl Zeissin pöytäsiltatyyppi...

3D-mittausjärjestelmät (MMZ E)

Ihanteellinen suurten osien lattian tasoon kuormaamiseen.

MMZ E -porttimittalaitteet ovat ihanteellisia lattiakuljettimilla kuljetettavien työkappaleiden tarkastukseen, sil...