Luettelo

Comet Yxlon GmbH

15.12.2021 02:12

GIE Median pyöreän pöydän keskustelu "Nykypäivän metrologia" Yxlonin Dirk Stein kanssa

Dirk Steiner, Yxlonin liiketoiminnan kehityspäällikkö, on ollut tiiviisti tekemisissä teollisen tietokonetomografian kanssa vuodesta 2004 lähtien, ja hän on skannannut ja analysoinut yli 1000 datasarjaa. Tässä sinulla on mahdollisuus katsoa GIE Median Today's Metrology Live -webinaarin tallenne ja kuulla, miten vaativat metrologiset tehtävät ratkaistaan luotettavasti tietokonetomografialla. Yxlon oli läsnä muiden metrologiaan liittyvien teknologioiden valmistajien kanssa tarjotakseen kattavan katsauksen ratkaisuihin.

Dirk puhui teollisuuden tietokonetomografiaa (CT) käyttävän metrologian uusimmista suuntauksista ja siitä, miten data on avainasemassa, kun halutaan saada valmistajien tarvitsemat tiedot tehokkuuden lisäämiseksi ja kustannusten vähentämiseksi. Valmistajille tärkeintä on tuotteiden korkea laatu. Pyöreässä pöydässä viisi osallistujaa keskusteli siitä, miten heidän ratkaisunsa voivat auttaa tuottajia saavuttamaan tämän tavoitteen. Sisäisten rakenteiden mittaaminen ja analysointi on kuitenkin mahdollista vain CT:n avulla.

Vastauksena yhteen esitetyistä kysymyksistä Dirk sanoi: "CT on ei-taktinen menetelmä, joten emme muuta geometriaa prosessissa. Voimme nähdä sisäiset rakenteet, ja kun nykyään suuntaus on kohti additiivista valmistusta, suunnittelu- ja tulostusmahdollisuuksilla ei ole rajoja. CT:n avulla voimme katsoa sisälle ja mitata asioita, jotka ovat joko alimitoitettuja tai jopa piilossa kappaleen sisällä. Lisäksi saamme tietoa myös vioista, sisäisistä vioista, joilla ei sinänsä ole mitään tekemistä metrologian kanssa. Lyöt siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla."

Lisää uutisia

Holsteinin kalliosta peräisin olevasta sedimenttilaatasta oli tarkoitus analysoida fossiilip...

alkaen 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japan 2024

Tämän vuoden Productronica-messuilla esittelemme tiistaina 14. marraskuuta klo 15.00 osastollamme B2.454 uuden 3D-röntgenjärjestelmän, jonka olemme kehittäneet erityisesti vaativille puolijohdemarkkinoille.

sähköisen liikkuvuuden yleistyminen on saanut akkumarkkinat kasvamaan valtavasti viime vuosina, e...

Yxlonista tulee Comet Yxlon. Tämän vuoden Control-messuilla röntgen- ja CT-tarkast...