Luettelo

Comet Yxlon GmbH

12.05.2023 02:05

Dragonflyn käyttämä akku Insights

sähköisen liikkuvuuden yleistyminen on saanut akkumarkkinat kasvamaan valtavasti viime vuosina, eikä loppua ole näköpiirissä. Samassa suhteessa kasvaa myös tarkastustekniikoiden kysyntä, jotta voidaan varmistaa akkujen suorituskyky ja turvallisuus sekä pakottaa nykyiset suuret romumäärät polvilleen ja maksimoida valmistajien tuottavuus. Tähän tarkoitukseen soveltuu parhaiten röntgentekniikka, erityisesti tietokonetomografia, jota voidaan käyttää akkukennojen, -moduulien ja jopa kokonaisten pakkausten yksityiskohtaiseen analysointiin.

Jotta voidaan varmistaa, että monimutkaiset akkukennot ovat odotusten mukaisia voimanlähteitä, tuotannon aikana ei saa tapahtua virheitä. Virhelähteitä on paljon: murtumia, ilmansulkeumia, vierasesineitä, muodonmuutoksia, virheellisiä hitsaussaumoja tai sisäkerrosten puutteellista kohdistusta. Vaaralliseksi tilanne muuttuu silloin, kun ylityskohdat ovat riittämättömät ja katodin ja anodin välinen kosketus johtaa oikosulkuun ja sitä kautta kuolemaan johtavaan tulipaloon. Turvallisuuskysymys on ensiarvoisen tärkeä akkujen testauksessa. Sen vuoksi ylikantojen tarkistaminen ja mittaaminen on ensisijaisen tärkeää.

Objektiiviset, luotettavat ja toistettavat testitulokset voidaan saada vain ohjelmistojen avulla tehtävällä arvioinnilla. Ohjelmisto ei tunne väsymystä tai herkkyyttä. Battery Insightsin perustana on 3D-kuvananalyysiohjelmisto Dragonfly, joka mahdollistaa syväoppimismallien käytön. Dragonfly tarjoaa poikkeuksellisen suuren herkkyyden mahdollisten vikojen havaitsemiseen. Ja automaattinen arviointi voidaan myös mukauttaa yksittäisen valmistajan erityisvaatimuksiin. Battery Insights huolehtii täysin automaattisesta ylikorkeuksien tarkastuksesta ja voi myös käsitellä kokonaisia eriä sopivien moniosaisen pidikkeen avulla. Automaattisesti tuotettu raportti antaa tietoa jokaisen yksittäisen kennon kunnosta, ja sen avulla voidaan tunnistaa trendejä ja optimoida tuotantoprosessia romun vähentämiseksi merkittävästi.

Control-messuilla uusi Battery Insights -ohjelmistopaketti esitellään livenä Comet Yxlon CT -järjestelmän FF35 CT:n kanssa, ja Dragonfly-ohjelmistoasiantuntija Anton du Plessis esittelee ja selittää Battery Insightsin perustana olevia markkinoiden johtavia segmentointi- ja syväoppimistoimintoja erillisessä työpisteessä Comet Yxlonin messuosastolla.

Control, Stuttgart, halli 3 / osasto 3202. Control, Stuttgart, halli 3 / osasto 3202

Lisää uutisia

Holsteinin kalliosta peräisin olevasta sedimenttilaatasta oli tarkoitus analysoida fossiilip...

alkaen 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japan 2024

Tämän vuoden Productronica-messuilla esittelemme tiistaina 14. marraskuuta klo 15.00 osastollamme B2.454 uuden 3D-röntgenjärjestelmän, jonka olemme kehittäneet erityisesti vaativille puolijohdemarkkinoille.

Yxlonista tulee Comet Yxlon. Tämän vuoden Control-messuilla röntgen- ja CT-tarkast...

Yxlonista tulee Comet Yxlon. Tämän vuoden Control-messuilla röntgen- ja CT-tarkastusjärjestelmien valmistaja ilmoitti muuttavansa nimensä Comet Yxloniksi 8. syyskuuta 2022 alkaen. Uusi tuotemerkki korostaa Yxlonin pitkäaikaista liittymistä Cometiin, joka on johtava maailmanlaajuinen plasma- ja röntgenteknologiaan keskittyvä innovatiivinen teknologiayritys