Luettelo

Comet Yxlon GmbH

17.11.2023 01:11

Comet Yxlon esittelee uuden tarkastusjärjestelmän puolijohdeteollisuudelle.

productronica / SEMICON Europa

Comet Yxlon hyödyntää kehittynyttä tietokonelaminointitekniikkaa ja integroitua tekoälytekniikkaa, ja se tuo korkean resoluution 3D-röntgensäteilyominaisuudet etualalle integroitujen piirien kehittyneiden pakkausten yksityiskohtaiseen testaamiseen. Ensimmäistä kertaa  puolijohdemarkkinoilla on nyt käytössään rikkomukseton lisä tai vaihtoehto perinteisille rikkomusmenetelmille. Kolmiulotteisilla röntgenkuvilla, joiden resoluutio on alle 1 μm, voidaan luotettavasti tunnistaa 3D-piirilevyjen juotosliitosten tyypilliset viat, kuten puuttuvat ja silloitetut kuopat, tyhjät tilat, ei-märkä, head-in-pillow, kuopan siirtymä ja poikkeamat etäisyyskorkeudessa tai muodonmuutokset. Nykyaikainen syväoppimiseen perustuva analyysiohjelmisto huolehtii automaattisesta arvioinnista, mukaan lukien raporttien tuottaminen käyttäjän vaatimusten mukaisesti. Uusi CA20-röntgentarkastusjärjestelmä tarjoaa siis puolijohdeteollisuudelle aivan uudenlaisen turvallisuuden ja tehokkuuden tason.

Puolijohteista on tullut olennainen osa verkottunutta maailmaamme. Tämä asettaa valmistajille suuria vaatimuksia, sillä innovaatiosyklit lyhenevät koko ajan, kun taas integroitujen piirien monimutkaisuus kasvaa jatkuvasti. Kilpailukyvyn säilyttämiseksi keskitytään erityisesti investointikustannusten alentamiseen ja käynnistysprosessien nopeuttamiseen, jotta uusien, suorituskykyisten komponenttien virheettömään tuotantoon päästään nopeammin. Kriittisten virheiden varhainen tunnistaminen nopeuttaa huomattavasti uusien tuotantoprosessien kehittämistä ja optimointia ja siten uusien piirisukupolvien tuotannon käynnistämistä.

CA20-tarkastusjärjestelmällä Comet Yxlon on vienyt 3D-röntgentekniikan puolijohteiden Advanced Packaging -teollisuudessa aivan uudelle tasolle. Puolijohdesovelluksia varten vakauden, kuvantamisen, tarkkuuden ja huoltovaatimusten osalta optimoidun laitteiston täydellinen uudelleensuunnittelu Comet Yxlon GmbH Sivu 2 / 3 yhdistettynä korkearesoluutioiseen laskennalliseen laminointiin ja ohjelmistopaketteihin, kuten Dose Manager, Batch Manager ja "Insights" automatisoituja arviointeja varten, takaavat tarkkuuden, luotettavuuden ja tehokkuuden kaikissa tarkastustehtävissä. Kaikki toiminnot ovat helposti ja intuitiivisesti käytettävissä Geminy-käyttöliittymällä, joka on osoittautunut hyväksi Comet Yxlon FF- ja UX-tuotesarjoissa ja joka on varustettu graafisilla symboleilla, ohjatuilla toiminnoilla ja erilaisilla esiasetuksilla jokaista taitotasoa varten.

"Uusi CA20 on jo uusien mikrosirujen ja niiden tuotantoprosessien tutkimus- ja kehitystyössä mukana kulkeva tarkastusmenetelmä, joka mullistaa puolijohdeteollisuuden", sanoo Comet Yxlonin tutkimus- ja kehityspäällikkö Christian Driller. "CA20 varmistaa, että käynnistysprosessit ja markkinoille tuloaika nopeutuvat huomattavasti, nykyinen korkea romuläjäprosentti vähenee ja saanto kasvaa siten merkittävästi. Järjestelmä tuo nollavika-tavoitteen lähelle."

Eilen iltapäivällä Comet Yxlon esitteli järjestelmän virallisesti live-esittelyjen ja kutsuvieraiden kanssa. Konferenssin eri esityksissä Stephan Haferl (Cometin toimitusjohtaja), Dionys van de Ven (Comet Yxlonin toimitusjohtaja), Isabella Drolz (Comet Yxlonin tuotemarkkinoinnin varajohtaja) ja Christian Driller viittasivat tähän merkittävään tapahtumaan jo aiemmin. Comet Yxlonin uusi osastopaikka halli B2:ssa, jonka productronica ja Semicon Europa jakavat vierekkäin, osoittaa, mihin Comet Yxlonin matka on menossa: Pienimmätkin virheet ovat nykymaailman suurimpia haasteita, ja Comet Yxlon tekee ne näkyviksi teknologiallaan lupauksensa mukaisesti: See better. Nopeammin. Lisää: Yxlon Yxlon: Yxlon Yxlon: Yxlon Yxlon.

Lisää uutisia

Holsteinin kalliosta peräisin olevasta sedimenttilaatasta oli tarkoitus analysoida fossiilip...

alkaen 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japan 2024

Tämän vuoden Productronica-messuilla esittelemme tiistaina 14. marraskuuta klo 15.00 osastollamme B2.454 uuden 3D-röntgenjärjestelmän, jonka olemme kehittäneet erityisesti vaativille puolijohdemarkkinoille.

sähköisen liikkuvuuden yleistyminen on saanut akkumarkkinat kasvamaan valtavasti viime vuosina, e...

Yxlonista tulee Comet Yxlon. Tämän vuoden Control-messuilla röntgen- ja CT-tarkast...

Yxlonista tulee Comet Yxlon. Tämän vuoden Control-messuilla röntgen- ja CT-tarkastusjärjestelmien valmistaja ilmoitti muuttavansa nimensä Comet Yxloniksi 8. syyskuuta 2022 alkaen. Uusi tuotemerkki korostaa Yxlonin pitkäaikaista liittymistä Cometiin, joka on johtava maailmanlaajuinen plasma- ja röntgenteknologiaan keskittyvä innovatiivinen teknologiayritys