Luettelo

Comet Yxlon GmbH

28.02.2022 01:02

Yxlon asettaa uuden vertailuarvon tietokonetomografiassa

17. helmikuuta 2022: YXLON International on esitellyt upouuden tietokonetomografiajärjestelmän maailmanlaajuisille markkinoille kolmella verkkotapahtumalla tänä torstaina. Kompaktin ja kestävän rakenteensa ansiosta uusi YXLON UX50 on kehitetty erityisesti tuotantoympäristöön, ja se keskittyy erityisesti auto- ja valimoteollisuuteen. Järjestelmä soveltuu erinomaisesti perinteisen voimansiirtotekniikan komponenttien testaamiseen sekä kasvavaan sähköiseen liikkuvuuteen ja sen erityisvaatimuksiin.

UX50 soveltuu 450 kV:n ulostulon ansiosta tiheiden ja suurten komponenttien testaamiseen ja tarjoaa maksimaalista joustavuutta, koska sen laitteisiin voidaan valita sekä litteäpaneeli- että linjatunnistimet. Sovelluksesta riippumatta laajat CT-tekniikat ja kuvanparannustyökalut takaavat optimaaliset tulokset kolmiulotteisissa analyyseissä. Esimerkiksi uusi ScatterFix 2.0 vähentää erityisen massiivisten testikappaleiden häiritsevää sironnutta säteilyä kaikissa CT-tekniikoissa litteällä ilmaisimella ja varmistaa optimaalisen pinnanmäärityksen ja korkealaatuiset CT-tiedot. UX50 tukee myös nopeita 2D-DR-tarkastuksia, joissa käytetään hyväksi todettua HDR-suodatinta, joka tuottaa tarkkoja arviointeja varten kontrastikkaita ja yksityiskohtaisia läpivalaisukuvia.

Kuten kaikki hiljattain julkaistut Yxlon-tarkastusjärjestelmät, UX50 perustuu käyttäjäystävälliseen Geminy-ohjelmistoalustaan. Yksinkertainen käyttö graafisten kuvakkeiden avulla, jota tuetaan erilaisilla esiasetuksilla, valikoilla, ohjatuilla toiminnoilla ja automaattisilla sekvensseillä, mahdollistaa sen, että tarkastajat, joilla on eritasoista tietoa röntgentekniikasta, saavat aina parhaat tulokset ja lisäävät tehokkuutta. Geminynyn tulevat kehitystyöt tulevat saataville UX50-laitteeseen päivityksinä.

Käyttäjä mielessä pitäen ergonomiset näkökohdat olivat keskeinen osa UX-sarjan suunnittelua ja kehittämistä. Järjestelmän korkeussäädettävässä ohjauspaneelissa on selkeät joystickit ja painikkeet, jotka mahdollistavat oikean käytön jopa käsineet kädessä. Konsolin jatke vasemmalla tai oikealla puolella mahdollistaa kätevän hiirikäytön. Lisäksi sisätilojen kameravalvonta, röntgensäteen ilmaisin viuhkamalaserilla ja tarkastusosan manipulaattorin turvallinen ohjaus oven ollessa auki kaapin ulkoseinässä olevien painikkeiden avulla on suunniteltu parantamaan käyttäjäkokemusta.

Tulevaisuuden päivitettävyys on suunniteltu varmistamaan investointisi turvallisuus, sillä yhden ilmaisimen järjestelmä, olipa se sitten linja- tai litteäpaneelinen, voidaan tarvittaessa konfiguroida kahden ilmaisimen järjestelmäksi

Lisää uutisia

Holsteinin kalliosta peräisin olevasta sedimenttilaatasta oli tarkoitus analysoida fossiilip...

alkaen 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japan 2024

Tämän vuoden Productronica-messuilla esittelemme tiistaina 14. marraskuuta klo 15.00 osastollamme B2.454 uuden 3D-röntgenjärjestelmän, jonka olemme kehittäneet erityisesti vaativille puolijohdemarkkinoille.

sähköisen liikkuvuuden yleistyminen on saanut akkumarkkinat kasvamaan valtavasti viime vuosina, e...

Yxlonista tulee Comet Yxlon. Tämän vuoden Control-messuilla röntgen- ja CT-tarkast...