Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

07.07.2022 01:07

A4 ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiristysrenkaat

Tähän asti norelemin valikoimassa on ollut teräksestä, alumiinista ja ruostumattomasta A2-teräksestä valmistettuja kiristysrenkaita. Monipuoliset komponentit ovat nyt saatavana myös entistä kestävämpänä versiona, joka on valmistettu ruostumattomasta A4-teräksestä. Hyvän happo- ja korroosionkestävyyden ansiosta näitä kiristysrenkaita voidaan käyttää myös kemian- ja elintarviketeollisuudessa tai sovelluksissa, joissa ne joutuvat kosketuksiin suolaisen veden kanssa

Kiristysrenkaita käytetään esimerkiksi akselien ja akselien kiinnittämiseen. Niitä voidaan kuitenkin käyttää myös kiinteänä pysäyttimenä tai kiinnitysvaihtoehtona, jolloin niitä voidaan säätää tai purkaa niin usein kuin on tarpeen.

Norelemin kiristysrenkaat on jaettu kolmeen tuoteperheeseen: Sisäiset, uritetut kiristysrenkaat asennetaan aksiaalisesti akseleihin tai akseleihin, ja ne ympäröivät ne siten, että kiristysvoimat jakautuvat tasaisesti. Näin saadaan mittatarkka istuvuus ja erittäin suuret pitovoimat ilman, että akseli vahingoittuu. Kiinnitysrenkaat "uritettu, ulkopuolinen" toimivat samalla periaatteella. Kiinnitysrenkaan ulkopuolella olevan uran ansiosta voidaan kuitenkin saavuttaa 15 prosenttia suurempi kiinnitysvoima, ja samalla nämä mallit vakuuttavat pienemmällä epätasapainolla. Poraus pysyy sylinterimäisenä, joten akseli on tarkemmin suljettu.
Rakopuristusrenkaita on saatavana tavallisena ja leveämpänä versiona.

Kolmas tuoteperhe on halkaistut kiristysrenkaat. Ne voidaan sijoittaa akselille tai akselille sekä aksiaalisesti että radiaalisesti. Kaksi osaa kiinnitetään toisiinsa kahdella korkkiruuvilla. Kuten uraversiossa, kiinnitys tapahtuu pienentämällä uran korkeutta korkkiruuvien avulla. Näin saadaan mittatarkka istuvuus ja erittäin suuret pitovoimat ilman, että akseli vahingoittuu. "Halkaistut" kiristysrenkaat voidaan asentaa irrottamatta akselia. Niitä on saatavana myös normaalina ja leveämpänä versiona.

näiden tuoteperheiden lisäksi norelemilta on saatavana myös kierteellä varustettuja kiristysrenkaita sekä malleja, jotka voidaan kiinnittää kiristysvivulla.

Lisää uutisia

Rekka täynnä innovaatioita
Ratkaisu virheettömiin työstöprosesseihin
Uutta norelemilta: Lineaariset rullaohjaimet

17.11.2023 00:00

Uutisia puristustekniikasta
Pikakiinnittimet norelemin pikavaihtojärjestelmän liitoselementteinä

26.06.2023 00:00

norelem at automatica 2023
Koe uudet ja hyväksi todetut norelem-tuotteet livenä

MHP RIESEN Ludwigsburgilla on ilo toivottaa tervetulleeksi norelem, alueellinen globaali toimija,...