Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

22.08.2022 01:08

norelem klo AMB 2022

Stuttgartissa 13.-17. syyskuuta järjestettävillä kansainvälisillä metallintyöstömessuilla AMB:llä norelem esittelee puristintekniikkavalikoimaansa. Sitä on laajennettu merkittävästi: 5-akselipuristimista monipuristusjärjestelmiin ja manuaalisiin puristusmoduuleihin asiakkaat löytävät lukuisia uusia komponentteja, jotka tarjoavat selvää lisäarvoa monissa sovelluksissa

Messukävijät voivat tutustua puristinkuutioon norelemin osastolla, joka on varustettu puristintekniikan uusilla tuotteilla, sekä muihin messuesineisiin innovaatioalueelta. Kuutio osoittaa selvästi, kuinka suuri joustavuus voidaan saavuttaa laajan puristustekniikkavalikoiman komponenteilla. Modulaarisen rakenteensa ansiosta uutta monipuristusjärjestelmää voidaan käyttää joustavasti ja yksilöllisesti. Sen avulla suuri määrä työkappaleita voidaan kiinnittää nopeasti ja helposti, mikä minimoi asetusaikaa.

Mitä innovaatioita asiakkaat voivat odottaa? Pääryhmässä "norelem-puristimet" on saatavana uusia tuotteita luokissa "5-akselinen puristus", "monipistepuristusjärjestelmä" ja "nollapistepuristusjärjestelmä" - muun muassa kaikki harmaasta valuraudasta valmistetut pohjalevyt ja kuormalavat, joissa on ristikkoreiät, löytyvät tuoteryhmästä "01000".

Norelem on myös laajentanut luokkaa "puristuskoukut", joka kuuluu mekaanisiin puristuselementteihin. Käyttäjät voivat lisätä puristusvoimaa jopa 75 % tavalliseen puristusvipuun verrattuna tuoteinnovaation "puristuskoukku, jossa on kaulus ja puristusvipu, jossa on puristusvoiman tehostin" avulla.

Lukuisia innovaatioita löytyy myös alaryhmästä "Nollapisteen kiinnitysjärjestelmä". norelem on koonnut tänne koko tuotevalikoiman, joka soveltuu kaikkiin leikkaaviin työstökoneisiin ja työstökeskuksiin. Näillä järjestelmillä on mahdollista tehdä sekunnissa tapahtuva muutos määritetyllä nollapisteellä ja alle 0,005 mm:n toistotarkkuudella.

norelem löytyy AMB-messuilta hallista 1, osastolta J82.

Lisää uutisia

Ratkaisu virheettömiin työstöprosesseihin
Uutta norelemilta: Lineaariset rullaohjaimet

17.11.2023 00:00

Uutisia puristustekniikasta
Pikakiinnittimet norelemin pikavaihtojärjestelmän liitoselementteinä

26.06.2023 00:00

norelem at automatica 2023
Koe uudet ja hyväksi todetut norelem-tuotteet livenä

MHP RIESEN Ludwigsburgilla on ilo toivottaa tervetulleeksi norelem, alueellinen globaali toimija,...

norelem laajentaa saranavalikoimaa